De hamer als het missen van de spijker op de kop maar hard raak op de vinger. Auwww….! Live:weer een warrige uitleg aan ons het volluk dat niet meer opgehokt wilt blijven: eruit, er op uit naar stad en land. De ‘ vechthond’ krijgt een muilkorf, wordt preventief gecastreerd of gesteriliseerd!

Dat gevoel als virus in ons land en daarbuiten. BOA’s zonder honden. Grijp, Nero… grijp en hou vast.. AF, ik zeg AF!

What matters?, lives? or ‘ get a life!’ maar dan anders. Wat is dat anders dan?

Verrek, ik heb geen mondkapje op, sorry…sorry. Oh, ik deponeer per abuis mijn afval op straat..sorry, excuus! Ik hoest in uw gezicht supermarkt bezoeker, sorry.

Heb ik ruzie met mijn buren..zo zie ik dat niet en jij toch ook niet schat? Schat, waar ben je? Sodemieter op met jouw ‘op de erfgrens en kadaster meting’. Het IS mijn tuin, mijn erf, mijn grond dus.. opzouten.

Nero, HIERR jij! Hij bijt mij.. EIKEL! Wah zeg jij? Ben ik een eikel, nee jij dan Tokkie! Ga weg anders…!

Rustig blijven mensen, geen ruzie en weg die hond! NU!

Geef mij spijkers dan sla ik met deze hamer op de kop en op die van jou. Wah, mij bedreigen? Nee hoor, ik blijf kalm zoals altijd, toch schat!

Schat waar ben je? Mam is naar de snackbar!

Als ze mijn frietje oorlog maar niet vergeet! Zeg jij daar wat sta jij daar te loeren. Jij woont hier niet! Wegwezen en snel. Van mijn erf en rap, hup hup anders..

Uh, ik ben de burgemeester en naast me staat de minister van Veiligheid en Justitie.

Wat nu ‘anders’

Dan sla ik met deze hamer een spijker in jouw kop! Kom maar op jij, ik heb een stroomstok. Truus, pak dat ding even. Truus?

En zo bleef het dagen onrustig!

Live op de televisie onze minister president vanaf de boot van de koning.

‘Landgenoten, we moeten het samen doen, hou vol! Live matters, zeg maar!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 11 juni 2020 op 08:43

Albert Heijn verhoogt zijn prijzen. Dus op naar Lidl (Lidlsupermarktmatters)

    Nummer 22 · 11 juni 2020 op 21:08

    Er is wieder da.Der und onze König met het geld van ons op een speedboot zonder vluchtelingen.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder