Alles in je leven moet je een keertje gedaan hebben. Niemand zal het me kwalijk nemen nieuwe dingen te ontdekken. Van nieuwe dingen te leren en te genieten… of juist afstand te nemen. Smaken verschillen nou eenmaal. ….genot is nou zoiets. Voor de een heel persoonlijk en bepalend; voor de ander een bezigheid in gezelschap met een sterk sociaal karakter. Maar hoe dan ook, eens komt er een eind aan. Zo ook mijn laatste keer. Ik weet het nog goed. Ze was zo slank, zo spits en vooral… ze rook zo lekker! Ze hield vooral van zuigen (en ik dus ook). Vooral het moment waarop ze klaarkwam was een moment om te denken aan de volgende keer en als er dan ook nog een beetje vocht bijkwam… mmmmmh.
Dan kun je je nauwelijks voorstellen dat er eens een eind aan komt. Onze relatie heeft pakweg 24 jaar geduurd.
En wat komt daarna dan? Ontwenningsverschijnselen? Kotsend van verlangen je dag doorbrengen, sikkeneurig zijn en iedereen laten “meegenieten” van je ommezwaai? Ga je stilletjes in de bus zitten, voor je uitstaren, wazig reageren op je omgeving, met buikpijn boodschappen doen, bijna smekend om je heen kijken? Zit je voor de televisie te zappen op zoek naar een virtuele c.q. digitale vervanging van wat je eens zo bezig hield??

Ik ben nu ruim een jaartje verder en ik moet zeggen, het is me alleszins wel meegevallen. Geen ontwenningsverschijnselen, althans niet noemenswaardig. De eerste tijd heb ik wel last gehad van emotionele momenten. Het besef was er, het besef dat er geen weg terug meer was. Maar alras bleek dat het gemis best wel draaglijk was. Ik heb er tot op heden ook geen behoefte meer aan. Er zijn weken dat ik er niet meer aan denk; voorheen waren dat dagen. Leef ik dan nu celibatair?

Welnee! Maar ik ben wel definitief gestopt met de… sigaret.
JAB

Categorieën: Diversen

7 reacties

Li · 27 november 2004 op 19:14

Ah, een brandende liefde dus.
Verrassend JAB 😀

Li

melady · 27 november 2004 op 23:11

Even op het verkeerde been gezet door je JAB..leuk!

Ik stikte bijna terwijl ik net heftig aan het zuigen was.

Melady:-)

GVDD · 28 november 2004 op 00:20

hahaha, ik kan nog steeds niet zonder haar.
liefde totdat ik eraan sterf

Wright · 28 november 2004 op 11:14

OOOoh, ik mis haar nog steeds.

(En ik ben een beeje geschokt door het feit dat ik dus jaren een lesbische relatie heb gehad, zonder het te beseffen)[img align=right]http://www.boomspeed.com/carolrobert/smokin.gif[/img]

Ma3anne · 28 november 2004 op 11:24

Ik rook ook, maar heb mijn sjaffie nog nooit klaar zien komen. Hoe doe je dat? 😮

sally · 28 november 2004 op 16:56

Ik hou wel van dit soort suggestieve columns.
Trap er ook telkens weer in.
vind deze heel erg leuk.
Heb zelf ook zoiets geschreven.
Het heet: het genot.
groet Sally
😀

Mup · 28 november 2004 op 17:49

Ik terk het nog niet zonder trekkie,

Groet Mup.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder