Enfin, een groep veteranen in hun krap geworden uniform staat vooraan als buffer te zijn tussen de politie en demonstranten. Zo van kijk naar, ik hoor bij jullie want ik was een militair, tsja
En wie stond er met zijn deegsliert kop op het podium? precies W.E. Pinnen kan ook want er moet nog wat geld worden geïnd voor toekomstige rechtszaken tegen de overheid.

‘Toets een 1 als u met de overheid wilt spreken. ‘Met de overheid waarmee kan ik u van dienst zijn? U spreekt met uh nee ik noem mijn naam niet want ik word al zeg maar gevreemd op de social media. “hoe ziet u eruit?’ Wat is de reden dat u overheid dat vraagt?
‘Uiterlijk kan stereotypering zijn en als overheid moet ik deze vraag stellen’ Is goed, ik heb wat vervilt lang haar, donker met wat grijze nuances. ‘dankje wel. Nu een 2e controle vraag: Is uw voornaam Willem, Wim, Wimpie, Wimmie? Toets een1 voor Willem..”U nam is Willem! Mooi ik zal u doorverbinden naar een collega overheid van de afdeling Krankjorem. De verbinding wordt nu verbroken. Overheid wenst u Wllem een mooie en langdurige opname op de gesloten afdeling in een nog nader te bepalen locatie.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder