Wereldnieuws. De tweede gekloonde baby ter wereld werd aankomend weekend in Nederland geboren. Dit beweert althans de Franse wetenschapster Brigitte Boisselier, directrice van het bedrijf Clonaid dat onder de Raëliaanse beweging valt.
Als onafhankelijk deskundige op Raëliaans gebied, zal ik mijn licht over deze materie laten schijnen:

Op 13 december 1973 werd de Franse journalist Raël, vereerd met bezoek van een andere planeet. Deze bezoeker, die ongeveer èèn meter twintig lang was, amandelvormige ogen had en een olijfkleurige huid, straalde harmonie en humor uit. Hij vertelde Raël dat zij al het leven op aarde hebben geschapen door middel van D.N.A.en dat wij hun voor goden hebben aangezien. Zij stonden aan de oorsprong van alle grote religies.

Nu wij volwassen genoeg zijn dit te begrijpen en omdat wij de techniek van het klonen onder de knie hebben, willen deze buitenaardse wezens weer in contact komen met ons d.m.v. een ambassade. Deze ambassade wil Raël met behulp van zijn volgelingen verwezenlijken. Volgens Raël hebben deze buitenaardse wezens een subtiel gevoel voor humor. En daar zit ‘m nou net nou de kneep, zoals Farce Majeure het zo leuk placht uit te drukken.

De dag waarop de eerste gekloonde baby een klap op zijn billetjes kreeg en meteen wereldnieuws werd, blijkt volgens de Raëliaanse kalender, 1 april 2525.

Tsja, geachte lezer, U begrijpt, zo’n ambassade bouw je niet voor niets. Voor de Raëlianen geldt hetzelfde als voor ons; er is maar èèn kloon, en dat is Pipo de Kloon.

Categorieën: Actualiteiten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder