Woooooow…… ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Wat is deze wereld toch mooi! Al die kleurtjes! De mooiste kleuren die er bestaan. En wat is dat voor raar wezen? Hoi raar wezen, hoe gaat het met jou? Met mij gaat het heeeeeeeel goed. Ik voel me wel een beetje licht in mijn hoofd. En wat is dat nu? Ben jij een vriendin van mij?? Waarom heb je zo’n raar hoofd? Oh.. kijk uit, daar ging ik bijna. Steek dan ook je voeten niet zo uit! Waarom loopt iedereen scheef?? Volgens mij is iedereen dronken! Iedereen behalve ik! Zelfs de huizen zijn dronken! Want zelfs de huizen lopen scheef!

STOP! Niet zo snel bewegen joh.. alles gaat draaien! Zo, dat is mooi!!! Alle kleurtjes mengen zich met elkaar! Je krijgt zulke mooie combinaties! Ik wist niet dat er zoiets moois bestond. Ojee…. wat is dat? HELP een krokodil! Hij komt op me af! He, nu verandert hij weer van vorm. Ahh een lief konijntje. Hoi lief konijntje! Ik heet Chimaira.. hoe heet jij? Waarom zeg je niks terug lief konijntje? Wil je dan niet met mij praten? Waarom ga je nu weg? Wacht, ik kom achter je aan!! Wacht nou even!

Oooh nee, daar ga ik. Ja hoor, ik lig. He, het lijkt wel alsof ik op een wolk lig. Ja hoor, ik lig op een wolk. Ik ben gaan vliegen. Wow. Cool! Ik ga weer verder vliegen. Ik wist niet dat ik dat kon! Kijk nou, ik vlieg! Daar ga ik! Zie je iedereen kijken!! Haha, ja dat kunnen jullie niet he? Ik lekker wel!

Ooooh wacht… Houston we have a problem….
En daar lig ik. De tegels hebben trouwens wel mooie vormen! Ze lijken helemaal te verandere hoe langer ik naar ze kijk! Wat mooi! Wat ongelooflijk mooi!! En ze hebben zo’n mooie kleur die zegt: relax! Wat grappig… ik wist niet dat kleuren konden praten! Laat ik hier maar even gaan slapen, zoveel ervaringen… zoveel mooie kleurtjes….. en die wezens…………….

De volgende ochtend: 😕 😕 😕 😕 😕

Categorieën: Algemeen

2 reacties

viking · 9 oktober 2003 op 11:10

Van blowen OK maar ga jij trippen van het zuipen??? Wat voor bocht zuip jij dan? Ik zal Godspeed vragen dit in zijn kroeg te gaan schenken…

chimaira · 9 oktober 2003 op 21:36

De naam van het drankje ben ik helaas vergeten. Ik geloof ook niet dat de kroeg waarin ik het drankje kreeg helemaal legaal was….. 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder