Dag Humberto, ga zitten en hou je vast! Koffie eerst?

Zo.. Humberto je bent ontslagen als RTL Late Night  presentator. Oh?

Humorto excuse me…Humberto, nee wij van de directie willen dat je op tijd naar jouw Ineke gaat en niet, na wat Viagra, bij Dionne gaat slapen. Te jong!

Ook jij kan dat niet meet bijhouden begrijp je. Schaatsen dat heb je geleerd maar een scheve schaats  be..,grapje grapje Tan, rijden dat kan echt niet. Moet je de kijkcijfers zien… zie jij ze? Nou? Wij niet meer!

Wij kiezen nu voor Twan… lijkt op Tan maar dan anders. Zo en wat is daarop jouw reactie..?

Tannetje… de ooit zo populaire  presentator. Jij met die 2 dwazen van een Geer en Goor en altijd weer dezelfde gemaakte lachende tronie van jou. Jij had met Chantal even de Louis Vuilniston koffer in moeten duiken. Zij is net zo nep lacher. Brr..

Jij zegt niets meer.. Ook goed want je zegt al maanden niet dat de kijkers doet terugkomen. Teveel stoel reclames denken wij van de directie.

Opzouten en ga maar huilen..dat mag want dat trekt kijkers!

En nu snel naar de reclame…

Grapje Humberto…. Humberto ?

Categorieën: Diversen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

1 reactie

Mien · 6 maart 2018 op 07:48

Ik blijf wel jaloers op Tan’s tan. Mag dat? Yep, zonder veel tamtam. Maar niet verder vertellen hoor. Op naar Twan’s huig met Limburgse tongval. Laat het hem niet horen. Hij gaat voor een Televisie-vierkant. Let op mijn woorden.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder