Tussen twee punten en de stenen blijven staan, nu eenzaam op 4273 meter hoogte naast het bord. Mysterieus en kwetsbaar, de stapelmaker van de stenen onbekend. Geboorte en dood in balans tot het moment dat de dood overwint en niets meer rest.
De angstschreeuw naar de dood, een donkere wolk hulde het dal even in duisternis. De zon als overwinnaar van een strijd tussen imperfectie en perfectie.
Op het terras, een fractie stil was er geen geluid van de angst. De angst werd gevoeld, geroezemoes het enige, onverstaanbaar. Het licht van de overwinnaar gevolgd door het snel dichterbij komende geluid van een sirene. De helikopter met het rode kruis en de bungelde brancard, steeg op, daalde en cirkelde rondjes. Slechts een enkeling keek op en wees met een vinger omhoog.
Opgelost in het niets door het niets de schreeuw naar de dood.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Kees Schilder · 19 juli 2021 op 12:12

Prachtig, Ruud. Mooie stijl weer

    Nummer 22 · 19 juli 2021 op 12:19

    Dank ! Komen er nog 2 ‘ Het Kolkend Water’ zelfde stijk..

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder