[quote]The Fellowship is breaking. […] You know of who I speak. — Galadriel, the Fellowship of the Ring.[/quote]Vamiddag word de knoop doorgehakt in de vrienden groep van mijn vriendin. Direct of indirect zal dit ook invloed hebben op mijn vriendengroep. Ook al zien zij elkaar nooit.

Haar groep.., heeft een paar kleine meningsverschilletjes.., die erg groot zijn geworden. Iedereen mag elkaar niet meer, maar toch nog wel. Ze hebben iets speciaals, en willen dat graag houden. Vandaag.., luchten ze hun harten. Dat zeiden ze vaker.., maar vandaag gaat het echt gebeuren. Of het is al gebeurd.

Ergens ben ik ook een factor. Omdat mijn beste vriendin een beetje ruzie heeft gekregen omdat die andere dachten dat zij mij af wou pakken van mijn vriendin. Daarom praten ze weinig enzow. Je weet wel hoe dat gaat.

Het gevoel van dat het vandaag uit gaat word steeds sterker. Waarom?? Het is geloof ik beter voor ‘De 4’. Of…, J gaat denken dat ik meer om S geef en dat ik daarom maar moet nokken. Ik weet niet.., ik bel J vandaag en dan zal ik het wel horen.

Waarom het dan ook invloed heeft op mijn vrienden groep zal ik even uitleggen. Mocht ‘De 4’ vallen dan gaat mijn oude klas bijna niets meer doen. Zij zijn de organisatoren meestal. Dus ik zal dan meer tijd hebben voor mijn vrienden. Of.., als ‘De 4’ blijft dan gaat mijn klas weer meer doen. Minder tijd voor mijn vrienden…, het zal allemaal invloed op elkaar hebben. Ik weet niet hoe.., maar het is nou eenmaal zow.

Waarom ik dit vertel? Ik moet het aan iemand(en) kwijt.., en ik kan het beter hier doen dan tegen een vriend. Want niemand mag met iemand praten.., maar uiteindelijk praat iedereen met iedereen zonder dat iedereen het weet, denkt men.

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder