We hebben dan wel nooit officieel een relatie gehad, ik was dan ook wel diegene die de boot afhield en de afgelopen maand was er dan ook geen contact meer tussen ons, lichamelijk noch geestelijk. MAAR was het nou echt nodig -echt echt nodig- om mij voor te stellen aan je nieuwe vriendin ? Wat overigens best apart is aangezien wij het in principe nooit hebben uitgemaakt, nu valt er inderdaad te twisten of er sprake kan zijn van “het uitmaken” als het eigenlijk nooit “aan” is geweest. Echter toen je vertelde dat je over “ons” had gesproken met haar, had ik het ook best aardig gevonden als “ons” had kunnen praten over “jullie”.

“Ik wil je wel aan haar voorstellen hoor, als je dat wilt…”

“ALSJEBLIEFT NU METEEN ! Ik kan niet wachten !”.

En jahoor, daar was ze. Terwijl hij tegen mij aan het praten was ging ze stiekem achter hem staan en aan z’n oor kriebelen. “Dat is ze” fluisterde je zachtjes in mijn oor, dit was overigens mijn eerste ervaring met een oortrio.

“Wat vind je van der? Jij hebt daar meestal wel kijk op.”

Ik had het al gezien, bruin, lang, steil haar, mooie grote bruine ogen, mooie neus, mooie mond, leuke kleren en geen oneffenheidje te vinden op dat gezicht van der.

“Leuk! Ja, leuk kind hoor! Leuk, leuk, leuk, leuk”

Daar kwam die hand op me af, “Lief lachen en goed hard in die prachtig gemanicuurde handjes van der knijpen“, zei ik tegen mezelf. Alsof ze me had gehoord, ze overkneep mijn kneep, ze overlachtte mijn lach en keek minachtend naar mijn duim waar nog een stukje afgebroken nepnagel aan kleefde.

Nog enige tijd heb ik ze gadegeslagen. Hand op zijn gezicht, hand op haar kont, slokje van zijn drankje, kusje op haar lippen. Toen ik wat mensen mijn naam hoorde roepen had ik pas door dat ik al 5 minuten naar het kersverse stel aan het staren was. Mijn hele bar stond vol met joelende gasten die zich toch de nok toe wilde vullen met bier. Terwijl ik bestellingen opnam, biertjes tapte, met gasten lachte en shooters wegdronk bleef ik ze in de gaten houden.

En toen hoorde ik het “Ik hou van je”, uit haar welgevormde mond kwamen de woorden “Ik hou van je”. Nu snapte ik het, hij wil affectie, hij wil liefde, hij wil aan zijn oor gekriebeld worden. Geen seks maar “de liefde bedrijven”, geen jacht maar na de eerste week “ik hou van je”.
En juist dat kan ik hem allemaal niet geven, sterker nog ik word al misselijk bij de gedachte alleen. Jagen voor seks, dat wil ik!
Met een voldane glimlach bied ik ze een drankje aan en vraag of ze een leuke avond hebben. Ze knikken, bedanken me en gaan richting de dansvloer.

Met een schuin hoofd kijk ik ze na en kijk naar haar iets te dikke kuiten….

Ach, niemand is perfect.

Categorieën: Liefde

7 reacties

arta · 22 oktober 2008 op 14:02

Ik heb echt gelachen, al is dit gewoon een blogje… onnodige hoofdletters, ‘der’ ipv ‘haar’, enteren na elke zin… Het leest niet lekker en dat is jammer want volgens mij kun je best schrijven!:-)

doemaar88 · 22 oktober 2008 op 14:06

Ik sluit me aan bij arta. Dat zijn foutjes waar ik zelf ook regelmatig tegenaan loop in mijn teksten. Je schrijfstijl is verder leuk!

pally · 22 oktober 2008 op 18:13

Niet gek geschreven al blijft het wat hangen in blogstijl. Het [b]der[/b] in plaats van [b]haar[/b] stoort me wel.
Ook vind ik het jammer dat je erg vaak aanhalingstekens zet, waar ze m.i. onnodig zijn.
Dat maakt de tekst onrustig. Welkom hier

groet van Pally

lisa-marie · 22 oktober 2008 op 21:08

ik heb hier zitten grinninken, voor de rest sluit ik mij bij arta en pally aan.

Mien · 22 oktober 2008 op 22:39

SteefSteef in jouw oortrio komen lichamelijk en geestelijk wel heel dicht bij elkaar.
Ik KneepKneep hem even.

Mooi debuut @ ColumnX.

Mien Lak aan Nagels

Fem · 24 oktober 2008 op 09:55

over de spreektaal is alles al gezegd. Verder vind ik em wel leuk 😉

Prlwytskovsky · 24 oktober 2008 op 22:50

In de eerste regel lees ik “wel nooit” en “wel en geen”. In één regel?

Dikke kuiten? Waren haar kousen niet afgezakt? 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder