Sinds die grijze baardmans in het land is zie ik weer overal spoken. Sommigen zijn pikzwart, sommigen gevederd. Het moet niet gekker worden. Paranoïde word ik daarvan. Zodra er circa 2 meter boven de grond iets roods in de lucht zweeft, schrik ik mij een hoedje. Ik neem deze angst mee naar huis en vind thuis nauwelijks rust. Die Spaanse fantast schijnt ook mijn TV te beheersen. Op alle kanalen verschijnt ie. Zo ook op zondag. Ik zat weer eens te zappen. Het programma ‘Spuiten en slikken’ trok plotsklaps voorbij. Bakviscinema, met giechelende groentjes vol jolijt. Gelukkig deed wiseman Spike daar niet aan mee. Hij gaf zich bloot en openbaarde waar het op stond. Kinky seks gaat aan een kinky gitarist zelden voorbij. Zijn overbuurman aan tafel, nieuwbakken frontman Marcel, antwoordde ook direct. “Nou, ik bouw het voorspel liever op totdat ik 6 ½ minuut overhoud. Dan blijf ik penetreren om vervolgens te scoren binnen reservetijd. Alles eruit, … te gek.”

Ik dacht hier moet ik wezen, hier moet ik zijn, Hier komt geen Sinterklaas aan te pas. Genoeg gezwijmel aan de gastentafel. Tijd voor het echte werk. Eén van de giechelende presentatrices mocht nu zelf live aan de bak. Best spannend. En publique mocht ze een heuse eikelpiercing zetten. Helaas kon voor deze klus geen Nederlandse vrijwilliger gevonden worden. Op zich niet zo vreemd. Stel je eens voor. Een eikelpiercing bij je laten zetten door een onervaren programmameisje? Goed voor de kijkcijfers misschien, maar slecht voor je sigaar.

Een uit het niets opgetrommelde Engelse toerist liet zich op de valreep ook niets wijsmaken en weigerde bij nader inzien zijn medewerking. Zo’n ring door je neus, dat werkt vast als een rode lap op een stier. Dat moet hij gedacht hebben. Hij zag er liever van af.
Maar geen nood. De show must go on. En je zult het niet geloven. Daar verscheen plotsklaps uit het niets die verrekte Sinterklaas weer in mijn ooghoek. Met ontbloot bovenlijf nog wel.

Hij had een behoorlijke buik en kende nauwelijks gêne. Geen nood. Voor moeilijke klussen is altijd wel een goedheiligman te vinden. Alle hens aan dek voor good old piercing koning, Dikke Dennis. Gewillig en breeduit lachend zakt hij met zijn wilde grijze manen, horizontaal op de snijbank onderuit. Zonder schimmel tussen zijn benen spartelt zijn kleine pieliewielie nu ietwat tegen. “Doe dan toch maar liever in mijn balzak, lieverd.” De presentatrice denkt niet langer na. Met trillende handen wordt de naald gezet. Ik durf niet meer te kijken. De zak van Sinterklaas gepierced.

Al neuriënd zap ik verder. “Hij is voor groot en klein, groot en klein, groot en klein. Hij is voor groot en klein voorzien van taai en marsepein.”

[u][b][url=http://www.youtube.com/watch?v=_GDeGowVxtc]Mien[/url][/b][/u]

[img align=left]http://www.ed.nl/multimedia/archive/01221/hallocultuur9_1221941b.JPG[/img]

Categorieën: Actualiteiten

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

3 reacties

LouisP · 24 november 2009 op 22:45

hee Mien,
ik moest er keihard om lachen…geweldig verhaal
L.

KawaSutra · 25 november 2009 op 21:18

Kijk er dan ook niet naar Mien!
Leuke column! 😀

Geef een antwoord