Kanker, verliefd, stage, vrienden, me helemaal lam zuipen, Barcelona, vakantie, werken, school, laptopje, gamen.

10 seconden aan willekeurige gedachten op papier, zo gaat het 24/7…

Ik maak mijzelf moe. Naast dat ik lichamelijk moe ben doordat ik een chronische-te-laat-slaper ben, word ik ook geestelijk moe. Gelukkig klinkt het erger dan het is.

Nooit verveel ik me, als ik niets te doen heb houden mijn gedachten me wel bezig, echt waar, de afgelopen jaren heb ik me nooit verveeld, er is altijd genoeg om te doen of over na te denken. Een korte opsomming.

Op mijn kamer liggen nog minstens 15 ongelezen boeken, de meeste uit 2 erfenissen maar 1 is een kerstcadeau (en dat terwijl het echt een erg leuk boek is wat ik heel graag wilde, ik ben er gewoon nog niet aan toe gekomen), daarnaast nog 2 gekochte dvd’s, 3 gebrande en nog zo’n 6 dvd’s die nog op de computer staan. Naast de dvd’s en boeken heb ik nog zeker 10 spellen liggen die ik niet heb uitgespeeld, enkele heb ik zelfs nog maar enkele uurtjes gespeeld. Naast al die dingen die er nog liggen zijn er nog de ongeveer 20 websites die ik dagelijks lees, naast die 20 zijn er nog vele tientallen die ik zo af en toe bezoek.

Dit was dan erg kort samengevat het te doen gedeelte, want altijd is er wel iets leuks op tv aangezien we hier meer dan 1000 zenders kunnen ontvangen.

Het denk gedeelte ligt ook niet stil. Enkele onderwerpen waarover ik nog niet ben uitgedacht, wat heb ik fout gedaan maar had ik goed moeten doen, wat wil ik na deze opleiding, waar geloof ik in, wie zijn mijn vrienden, wat ga ik dit weekend doen.

Naast deze onderwerpen waar je eigenlijk nooit mee klaar bent zijn er nog enkele andere dingen om over na te denken, het overlijden van mijn oma, het overlijden van mijn opa, 1 jaar en 1 week daarna, en mijn moeder met kanker.

Genoeg om te doen dus, waarschijnlijk moet ik ver in de 100 jaar oud worden om alles af te krijgen wat ik wil doen, maarja ik verveel me in ieder geval niet 🙂

Categorieën: Algemeen

2 reacties

Mosje · 7 juni 2006 op 13:50

Dat jij nog tijd vindt om hier stukjes te plaatsen! Maar, uh, een tip: opsomcolumns zijn meestal niet zo leuk om te lezen. Ik denk dat over alle dingen die je noemde wel een leuk stukje is te schrijven. Bijvoorbeeld over die 1000 zenders.

EDIT: maar niet al die zenders gaan opnoemen hoor
😛

Anne · 7 juni 2006 op 18:50

Weet je wat ik nou echt knap zou vinden? Een ding uitkiezen, daar alleen maar mee bezig zijn en je dan NIET vervelen…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder