Je denkt vast wel waarom Noorwegen? En geen warmer land? Nou Noorwegen mensen is een vet gaaf land! En niet alleen de mooie bergen en de rest van het natuur maar ook de mensen! Ja ja Een van me beste vriendinnetjes woont daar , en nee ik heb haar nog nooit eerder gezien! Altijd maar gesproken via Myspace of Msn. Je weet wel de profielen sites waar mensen tegenwoordig op zitten. Nou ja msn is geen profiel site maar gewoon msn. Overigens ik daar niet zo vaak op zit. Meestal zet ik hem altijd op offline en kan dan alsnog praten met mensen maar aan de andere kant zij kunnen niet zien dat ik kan praten! Dus dat is wel erg handig als je soms geen zin hebt om met andere mensen te praten. En ja ik heb wel mensen waar ik soms geen zin heb om mee te praten. Maar dat terzijde. Laat ik maar gewoon verder lullen over Noorwegen. Noorwegen waar Nederland gewonnen heeft van Voetbal! Of De schaatser die met Sven ging racen op de ijsbaan! Wat een geweldige race overigens was! Ik bedoel zo mooi! Ik kan niet zo goed schaatsen als hen! Ik heb wel een keer schaatsles gehad maar dat is alles. Dat was wel leuk op zich maar kwam erachter dat schaatsen niet echt iets voor mij is! Maar goed schaatsen is bijna al weer voorbij en de lente is allang begonnen. Bijna weer mei!!Wat gaat dat zo hard!! Overigens ik had op een zaterdag avond doodleuk een reis geboekt naar Oslo . Een vriendin ( Elisabeth) woont daar in de buurt en wilde haar sowieso een keer zien! Hoe dan ook! En ja hoor ! Alles is geregeld en ik ga gewoon 14 mei om half twaalf vanuit Amsterdam vliegen naar Oslo!! Het is maar 3 uurtjes vliegen!! Dus dat valt wel mee!! Heb er zo zin in!! Eindelijk na een aantal jaren ontmoet ik een van me beste vriendinnetjes!!! Ze is ongeveer bijna hetzelfde als ik! We houden van feesten, gek doen biertjes drinken ( en niet een haha ) en gewoon veel lol maken! En wat ik al vaak hoor geniet van elke dag! En elke dag kan het zo met je leven over zijn!


10 reacties

champagne · 8 april 2009 op 12:14

Ik vind het eerlijk gezegd meer een weblog verhaaltje dan een column. Daarnaast ben ik allergisch voor het overmatig gebruik van uitroeptekens en daar maak jij veelvuldig gebruik van. (het lijkt dan steeds alsof je iets uitschreeuwt)Zo kan ik nog wel evendoorgaan, maar dat doe ik niet. Het is je eerste inzending hier zie ik en alle begin is nou eenmaal moeilijk. 😉

Wel leuk voor je dat je eindelijk je msn-vriendinnetje gaat ontmoeten.

SIMBA · 8 april 2009 op 12:17

Jeetje, hoe achterlijk denk je dat wij hier zijn? Dat Oslo in Noorwegen ligt weet in principe iedereen die de basisschool heeft afgemaakt.

pally · 8 april 2009 op 12:21

Ja, miss Jud, het is je eerste stukje hier en ik denk dat je nog heel veel moet leren. Bijvoorbeeld andere leestekens zetten, behalve uitroeptekens en goede zinnen maken. Ik raad je aan eerst veel te lezen hier en naar de reacties te kijken. Je enthousiasme is wel leuk.
Welkom,

Groet van Pally

LouisP · 8 april 2009 op 12:41

miss
als ik dit lees ben ik benieuwd naar de leeftijd van de auteur. En wat het doel is van het stuk.
De antwoorden zullen veel verklaren. Denk ik.

groet,
L.

Neuskleuter · 8 april 2009 op 13:17

Ik denk dat je nog vrij jong bent en dat Noorwegen erg nieuw voor je is. Net zoals correct schrijven.

Het is erg leuk voor je, maar ik denk niet dat dit de beste site is om dit soort verhalen te schrijven. Dit zou juist wel heel leuk zijn om op MySpace, Hyves en dat soort plaatsen neer te zetten. Dan kunnen je vrienden het ook lezen (al zou ik die vrienden dan maar niet zeggen dat je vaak op offline weergegeven staat, omdat je niet iedereen wilt spreken ;-))

Ik denk dat je daar ook leukere reacties zult krijgen, want veel mensen op deze site, waaronder ik zelf, lezen het liefst columns, fictie, dat soort verhalen. Liever geen weblogs. We kijken hier eigenlijk ook best streng naar spelfouten, grammatica en schrijfstijl. Misschien is het leuk om daar nog even goed mee te oefenen en later eens een column of fictief verhaal hier te plaatsen?

Veel plezier in Noorwegen, in ieder geval.

arta · 8 april 2009 op 14:17

Spellingscontrole, even na laten lezen door ’n vriendinnetje, een boeiend onderwerp kiezen. Zomaar wat tips…

Garuda · 8 april 2009 op 14:56

Door de vele fouten en de te veel gebruikte uitroeptekens gaat mijn interesse verloren. Ook was ik op zoek naar het kern van het verhaal, maar die kwam niet.

Ik zou zeggen, lees de reacties goed door en neem de tips van harte. Wie weet waar je de volgende keer mee aan komt zetten, een column over jouw reiservaring in Oslo bv?

Succes!

doemaar88 · 8 april 2009 op 16:58

Eens met mijn voorgangers. Een weblogje, vol fouten en uitroeptekens. Niets meer en niets minder 😉

Dees · 9 april 2009 op 08:58

Vet gaaf voor je 😀

Mien · 23 april 2009 op 14:44

Welkom Miss Judd,

msn to sms to email to twitter to nano to poken to log to much to little to the loo

Goodbye

Mien Saigon

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder