“Nou, je raad het nooit…”
“Wat dan?”
“Ik ben weer genomineerd!” zegt ze quasi nonchalant.
Ik moet lachen om hoe achteloos ze het probeert te brengen, want ik ken haar langer dan vandaag. Inmiddels zijn er drie nominaties binnen, en ik weet niet hoe ze het doet, maar ze vallen allemaal op de zelfde dag. Nou maakt dat niet zoveel uit, zij en haar andere persoonlijkheden splitsen zich gewoon op voor een keertje… helaas berust dit niet op de waarheid. Op dit moment zou ze daar wel wat aan hebben. Of een straaljager zodat ze van de ene kant van Nederland naar de andere kant van Nederland kan reizen.

Tjee drie nominaties dat is toch wel wat, nominaties van gedichten, oh…
Hoewel ik zielsveel van haar houdt en ook echt heel trots ben kan ik de enthousiasme voor een gedicht niet voor d’r op brengen. Kijk over haar columns kan ik wel mee praten, die begrijp ik en zijn ook geweldig om te lezen. Maar bij die gedichten moet ik me echt laten vertellen dat ze goed zijn en dat geloof ik dan ook onmiddellijk, maar het begrijpen doe ik nog steeds niet.

[url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/news/article.php?storyid=973]poezie, wat een onzin![/url] Inmiddels denk ik daar wel anders over, ik zie het nut er wel van in, maar daar blijft het dan ook wel bij. Het blijven onbegrijpelijke woorden in een onbegrijpelijke volgorde. Maar als ze naar die nominatie gaat, zullen wij haar als trouwe fans volgen. En net zo dolgelukkig zijn als ze wint.


10 reacties

sally · 25 januari 2005 op 17:24

lief!
heel lief zelfs!!

Het lijkt wel poezie… 😉

Dees · 25 januari 2005 op 17:32

Misschien blijkt het nog wel een ‘acquired taste’, Kareltje en schrijf je volgend jaar weer iets anders 🙂

Mar · 25 januari 2005 op 17:52

kareltje is zoet!

Mar

Mup · 25 januari 2005 op 19:25

[quote]zij en haar andere persoonlijkheden splitsen zich gewoon op voor een keertje…[/quote]

Ben benieuwd welke ik tegen kom in A. 😀

Groet Mup.

Ma3anne · 25 januari 2005 op 19:25

Je klinkt trots, Kareltje. En terecht!

Let maar eens op hoe leuk je poëzie gaat vinden als ze vakanties voor de hele familie gaat winnen en zo. 😛

rimram · 25 januari 2005 op 20:50

Dag Kareltje,

hier ‘spreekt’iemand tot u die slechts twee keer genomineerd is. Baas boven baas.

Maar het is onze Pepe van harte gegund hoor! En… en… lieve kareltje op een dag ga je nog haar gedichten ( en een beetje de mijne ea.) begrijpen en zelfs mooi vinden Toedeloe 😀
rimram

Louise · 26 januari 2005 op 07:11

[quote]en ook echt heel trots ben [/quote]
Dát blijkt, en dat mag ook zeker 🙂

Kees Schilder · 26 januari 2005 op 07:35

Deze column is al poezie

pepe · 26 januari 2005 op 08:05

[quote]Hoewel ik zielsveel van haar houdt en ook echt heel trots ben kan ik de enthousiasme voor een gedicht niet voor d’r op brengen.[/quote]

Hier kan geen prijs meer tegen op, ik voel me al winnaar.
Dat we elkaar niet altijd begrijpen is geen ramp. Welk meisje met een mooie naam laat zich nu Kareltje noemen?
Toch hou ik ook van jou! :kiss:

Stiekem een column insturen en samenspannen met de buuf, jullie zijn heerlijke mafkezen.

Mosje · 26 januari 2005 op 22:36

Ben ik hier getuige van een Almeriaanse samenzwering?
😛

er was eens een vrouw die wou lere
en kwam erg vroeg uit de vere
zij dichtte zich rot
en schreef zich kapot
maar eigenlijk rijmt niets op Almere

[i](maak ik ook een kans hiermee?)[/i]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder