Meer los-van-de-grond-gegoochel. Er zijn nu Imaginatie-lessen in VSO-ZMOK-school “De Werkruimte”. Er is werk aan de winkel, de commerciële winkel wel te verstaan. Daar gaan ze op “organische wijze invloed uitoefenen op het beeld wat mensen bezielt”. Louter hebzucht en ijdelheid zijn de panklare antwoorden. Dat de healing plaatsvindt in een school voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen is logisch. Van kind tot een verlicht volwassen onmens geraken is een leerproces en daarna doodsoorzaak nummer 1. Rust zacht! Over dodelijk gesproken. Kies eens voor een verlichte zweefdate. In een laatste telefoongesprek daaraan voorafgaand meldt een onnozel wicht een koffiedikkijkster te hebben bezocht. In prut starend de toekomst duiden. Een GGZ-intake, met gratis koffie, is dan passend. Ze ging zelfs als orakel met struikelende stumperds in analyse. De lamme leidt de blinde tenslotte. Spoorzoekers hebben altijd de behoefte anderen hun hulp door de strot te duwen. Ervaringsdeskundig tenslotte.

“Koffiedik loeren”. Dat pers je moeiteloos uit je snater, zonder enige notie van het feit dat er ook anderen zijn die niet de ganse dag ayurvedische producten lepelen of holistische sites begluren. “Ben jij dan academisch geschoold”, stamel je tegen beter in. “Nee, maar wel op HBO-niveau!” Psychologie wordt alleen op universiteiten gedoceerd, gekkenhuis! Zo’n treurtrommel, verdord en verward, leeft in een andere wereld. Geruststellend.

Ook leuk: onderga Satsang. “Het enige wat van belang is, is dat je het verlangen en de bereidheid hebt om te zien wie je werkelijk bent”. Onder leiding van een schuimbekkende lama. Ook wel spirituele goeroe genoemd. “Als je zoekt, leef je in de veronderstelling dat je iets kwijt bent”. Die charlatans moeten ze aan zijn eigen povere pantalon opknopen. Als zwakzinnige laat je je liever ontslakken met de AquaDetox. Met je poten in ingestraald water. Ervaar hoe afvalstoffen, veroorzaakt door elektrosmog (…), het lichaam via de tenen verlaten. Of is het gewoon roest van elektroden die in zout water aan het oplossen zijn?

Bezoek het Internationaal Centrum voor Nieuwe Therapieën met hun “Orthomoleculaire suppletie?” Al met al, trek een Engelendagkaartje. Spiritualiteit is de ‘wetenschap’ die zich bezighoudt met het feit dat het geestelijke blijft voortbestaan wanneer we fysiek heengegaan zijn. Waardevol! Zinvol sterven komt op zijn eigen tijd. Daarvan geraakt iedereen in doodsangst. Maar de gedachte al die verlichte Jip en Jannekes in het hiernamaals weer te treffen, doet je nu reeds verstijven. Spoel het toilet, overlopend van de kots, nu maar door!

Zinnenprikkelende aura’s bezorgen je dreunend verstikkend hersenletsel! De hoogste tijd dus voor een Mantra-moment. Een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Voor trance of geestelijke zuivering. Pure magie voor de omstanders die hoorndol worden van zo’n repeteergeweer. Het blad Happinez, met de z van zeuren: “Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen”. Hun aanbieding: een zuiverend lampje tegen negatief geladen ionen. Met USB-aansluiting!

Categorieën: Gein & Ongein

clabamsk

Liefur sodt dann saay

3 reacties

Jip · 28 juni 2012 op 17:16

Ja geinig! Je stopt wel erg veel beweringen in één stukkie. Hou je niet van engelen? Of zweverig gedoe? Volgens mij kan je er wel geld mee verdienen. Zo zweverig zijn dus ook weer niet!

lisa-marie · 28 juni 2012 op 19:53

lekker verveeld naar buiten staren helpt ook!

weddman · 26 oktober 2012 op 02:47

the more traffic pulling power you will have with the search engines.The third step in internet search engine marketing is to optimize your website content via search engine optimization strategies. Without this,[url=http://www.luckbridal.com/bridesmaid-dresses-c_4]Bridesmaid Dresses[/url] developing a targeted search engine marketing campaign would be a shot in the dark.[url=http://www.luckbridal.com/2013-bridesmaid-dresses-c_390]2013 Bridesmaid Dresses[/url] The fourth step for internet search engine marketing involves the submission of your website URL to many of the search and web directories online.[url=http://www.luckbridal.com/sleeves-wedding-dresses-c_74]Sleeves Wedding Dresses[/url]

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder