Ik hoorde iemand schreeuwen van de pijn. Mijn god, welk arm schaap werd daar geslacht? Hoe groot zal die baby zijn die daar een baarmoeder momenteel verlaat? Dat is geen seks, dat is brute verkrachting! Die wordt vast hardhandig van achter in de anus genomen met behulp van een wc ontstopper. Soms hoor je geluiden waarvan je maar lastig kunt achterhalen waar het vandaan komt en wat het geluid inhoud. Vaak zit je er dan ook meer dan eens naast. Zo veranderde iemand net bijvoorbeeld in een monster in Beffy the vampiresucker. Programma’s met rare namen moet je nog raarder maken, anders blijft de tv niet vermakelijk genoeg.

Gelukkig is er de tv. Waar zouden we zijn zonder? Nog steeds hier, maar velen zouden sterven. Loop maar eens rond in de buurt en werp een blik naar binnen. In de meeste huizen staat de tv aan, vooral ’s avonds. En dan niet een uurtje of nog een uurtje, maar de hele avond totdat mensen weer gaan slapen. Als je hun tv uit zou zetten, zouden ze dan onmiddellijk in slaap vallen of hun eigen keel doorsnijden uit wanhoop?
Ik nam de proef op de som en kon het niet laten om het uit te proberen. Ik zette de tv van wat onschuldige mensen uit en wachtte af. Al snel volgden vreemde geluiden. Geluiden die je nergens kunt plaatsen en waarbij dus de meest wanstaltige beelden in je opkomen. Maar helaas, ze veranderden niet in monsters en werden ook niet op brute wijze verkracht. De vreemde geluiden verstomden en daarna bleven ze gewoon geluidloos voor zich uitstaren.

Ik pakte een stok en begon wat tegen hun lichamen te porren, op zoek naar een teken van leven. Geen enkel effect. Ik liep dus maar weer weg. Je moet nooit te lang op een plaats blijven, dat zorgt altijd voor ellende. Andere ellende volgde de volgende dag. De arme tv verslaafden bleken overleden te zijn. Normaal ben ik niet zo van de goed bedoelde raadgevingen, maar nu maak ik een uitzondering. Mocht je iemand de nek om willen draaien, doe dan geen moeite. Trek gewoon zijn stekker eruit. Neem voor de zekerheid een stok mee, want soms lijken ze alleen maar dood. Hoofden met rare gedachtes moet je altijd nog raarder maken, anders blijft je leven niet vermakelijk genoeg.

Categorieën: Gein & Ongein

4 reacties

joopvanpoll · 8 februari 2010 op 17:23

Goh, vroeger bedreven we de liefde, en nu overlijden we.
Geen laboratoriumvirussen nodig, gewoon mondiaal de stekker er uit. En zij die overblijven zijn ok.
Hier en daar een raar hoofd misschien.
Groet,
Joop.

Mien · 9 februari 2010 op 08:10

’s Nachts dromen beeldhouwen dat geeft pas herrie! :hammer:

Mien (luistert de buren altijd af met een bierglas en gebruikt daarna de imput bij het geesten oproepen)

joopvanpoll · 9 februari 2010 op 19:31

Innnnnnnnnput toch, steengoede Mien,
Joop.

Mien · 10 februari 2010 op 09:06

@Pollemans

Klopt! :hammer:

Medankt!

Niem

Geef een antwoord