Wat doen wij hier op aarde? Dat is een vraag die ik mezelf altijd af zou vragen. Worden bestudeerd door wezens die al veel verder zijn, als wij als mensen hier op aarde? Worden wij ALS mensen geobserveerd door een vergrootglas? Net zoals wij levende bacteriën observeren? Is het heelal voor hen die ons als mens onderzoeken, een groot bacteriën bron? Misschien wel, want waar stammen wij als mens en dier nou eigenlijk vanaf? Dit is misschien het antwoordt op de vraag van hebben wij een god? Zijn die bewuste UFO’s die door mensen worden waargenomen bepaalde onderzoeksmethodes van iets hogers dan wij als mens ooit kunnen indenken? Hebben misschien die wezens of wat het ook zijn, gekozen om mensen te bestuderen en ons als mensen voor het blok te zetten? De Bijbel en de Koran, zou die dan misschien gewoon door, die wezens op aarde geplaatst zijn om ons als mens een kader te geven, om en van elkaar te leren?

Oorlogen die om macht en geld gaan, hebben wij zelf gecreëerd. De geloven misschien dan, door die bewuste hogere wezens, die ons bekijken. Nu kom ik tot de vraag met mijn theorie, wat voor doel zouden die wezens hebben, die wij niet kennen? Is het misschien de manier van ontwikkelingen, die ‘’wij’’ als sociale wezens hebben.

Denk dat de oplossing ligt om die wezens waar ik in geloof, te geven wat ze willen! Dat is vrede en liefde voor mij, waarin we alle wezens die wij als mens weer bestuderen te helpen en ik denk misschien dat als we dat al binnen een paar jaar bereiken omdat, de mens steeds socialer wordt. Dan is het tijd voor een nieuwe tijd zoals wij de oertijd en ijstijd kennen, misschien is allemaal gepland door die wezens op zo’n manier van proef! Zoals wij proefdieren misbruiken.

De tijd van komen en gaan bereiken we denk ik nog in deze eeuw, en dit geschrift verstop ik dan ook voor de nieuwe wereld, om die wezens voor te zijn. Waarom deze moeite eigenlijk omdat we voor ons zelf leven? Dat is nou precies het punt wat nog in onze evolutie ontbreekt en dat is respect voor elkaar en in ieder levend wezen.

Video: Beginning of life!
http://www.youtube.com/watch?v=q0Qv66fgswM

Categorieën: Algemeen

4 reacties

KingArthur · 26 maart 2007 op 11:29

De vraag over de zin van het leven is pas relevant als je vrede hebt met jezelf.

Een holistische gedachten over het universum vind ik zelf een interessante.

Je tweede zin is denk ik niet wat je bedoelt. Je zou het je afvragen maar doet het dus niet?

Shitonya · 26 maart 2007 op 12:50

Vragen, vragen en nog meer vragen.. zonder antwoorden. Ik word niet wijzer hiervan en mijn aandacht kon ik er nauwelijks bijhouden door de warrige zinnen. Ik leef liever in het hier en nu dan me allerlei dingen af te vragen zonder doel of resultaat.

Joy · 26 maart 2007 op 14:31

Het onderwerp en de vragen die je stelt zijn begrijpelijk.
Ik mis alleen in bepaalde zinnen bepaalde woorden waardoor het wat moeite kost om het te lezen.

KawaSutra · 26 maart 2007 op 14:54

Zo lastig als je levensvragen te beantwoorden zijn, zo lastig ook is deze column te lezen.
Ik zou je willen aanraden om, voor je instuurt, je column nog een paar keer hardop te lezen op een rustige toon. Ik denk dat je dan zelf wel ontdekt waar een zin niet lekker loopt. Let ook op de juiste plaatsing van leestekens.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder