Er waren eens, op een plek hier heel ver vandaan, twee kinderen. Zij heetten Hashje en Wietje. Ze woonden bij hun moeder, Marihuana, in een dik en donker bos.
Omdat het af en toe erg saai is thuis gaan Hashje en Wietje weleens wandelen in het bos. Ze strooien dan wel altijd XTC pillen zodat ze altijd de weg terug weer kunnen vinden, en ook omdat ze dan op de terugweg iets om te snoepen hadden. Op een dag waren Hashje en Wietje wel heel ver van huis, de XTC pillen waren bijna op!! Wietje was erg moe en besloot even te gaan zitten. “Hier, neem wat cocaine, daar knap je van op!”zei Hashje tegen Wietje “ik heb het thuis gejat van mama dus niks zeggen hoor!” Wietje keek hem een beetje kwaad aan, ze hield niet van stelen, maar ze nam de cocaine toch aan.

Plotseling zag Hashje iets heel bijzonders. Een huisje, bestaande uit aan elkaar klevende pilletjes LSD!! Opgewonden rende Hashje erheen! Wietje, opeens niet meer moe, rende hem snel achterna. Met zijn tweeën begonnen ze de LSD op te ‘eten’. Opeens hoorde ze een gemene stem: ‘Knibbel, knabbel, knuisje, wie durft er LSD te slikken van mijn huisje?’ Hashje en Wietje keken elkaar aan. ‘Wat was dat?’ Voor ze het wisten stond er een ongelooflijk lelijke heks voor ze, die ze met een pistool dwong het LSD huisje binnen te gaan.

‘Gna gna.’ gniffelde de heks. ‘Ik ga jullie lekker oproken!’ en ze haalde het grootste stukje vloei tevoorschijn dat je ooit hebt gezien! Allereerst draaide ze de vloei om Hashje heen. Ze stak de reuze-joint aan bij Hashje’s haar. Gelukkig heeft Hashje veel haar, hij voelde nog niks.

Even later ging opeens de deur open. Daar stond MArihuana. Ze was Hashje en Grietje niet met opzet gevolgd, maar ze kon het pad van XTC pillen niet weerstaan. Zwaar trippend stoof ze op de heks af die ondertussen ook zo stoned als een garnaal was. Ze rukte de vloei van Hashje af en gaf de heks een overdosis valium. De heks lag op de grond, ze bewoog niet meer. MArihuana nam Hashje en Grietje mee naar buiten, weg uit het LSD huisje.

Het zal nog moeilijk worden de weg terug te vinden, aangezien MArihuana alle XTC op had. Maar ze hadden nog wel cocaine! En misschien leefden ze dan niet lang… maar wel heeeeeeel gelukkig!!

Categorieën: Algemeen

10 reacties

Kobus · 14 november 2003 op 17:08

Hier zijn nogal wat varianten van in omloop !
Wel leuk om te lezen altijd. Maar of deze inspiratie helemaal uit jezelf komt….
[url=http://hashje&wietje.entiteit.nl/]HASHJE & WIETJE[/url]

R@@F · 14 november 2003 op 17:10

Wil geen spelbreker zijn, maar deze column/verhaal is niet van jezelf…..Kortom dit verhaal is gejat (geleend?). Ik neem aan dat dit niet de bedoeling is van CX om met andermans veren te pronken. Kijk passages ergens uit halen tot daar aan toe maar woord voor woord jatten……Nee dat vind ik niet kunnen. Dus ben benieuwd wat onze nieuwe “moraal ridder” Mr Moder eter Junior hier van zal zeggen??

R@@F

Martijn · 14 november 2003 op 18:25

Kent iemand het spelletje ‘Wie van de Drie’ nog?
Of het even oude radiospelletje ‘Kent u deze nog…nog…[url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=261&forum=1#1363]nog[/url]…nog?

Groet Martijn:-D

Martijn · 14 november 2003 op 18:30

Kent iemand het spelletje ‘Wie van de Drie’ nog?
Of het even oude radiospelletje ‘Kent u deze nog…nog…[url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=261&forum=1#1363]nog[/url]…nog?

Groet Martijn:-D

Martijn · 14 november 2003 op 18:32

Héé, plagiaat op mezelf!! 😛

deZwarteRidder · 14 november 2003 op 18:56

Kijk daar wordt de Sint nu niet echt vrolijk van..
en een ieder heeft gelijk..
even zoeken bij vinden.nl (nationaal) levert 52 treffers op aangaande Hashje en Wietje..
Kom op chimaira , nieuwe poging maar nu van jezelf.
Rich@Rd

Moderator-Jr · 14 november 2003 op 19:33

Column X-ers,

De copyrights liggen duidelijk voor hoe ze beschreven staan in het forum [i]topic[/i] [url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&order=0&topic_id=77&forum=2&post_id=&refresh=Gaan]’Copyrights Column X'[/url]

Er is hier inderdaad sprake van het opnemen van een titel, zowel in zijn geheel als gedeeltelijk.
Ook het quoten van één alinea is hier overschreden.
Het is alleen niet duidelijk WIE de werkelijke schrijver is, en of het een herpublicatie betreft.
Tot die tijd blijven de zaken onveranderd.

En R@@F, als mijn naam niet als dichterlijke vrijheid bedoeld is: Mr. Moderator Junior is de naam.

viking · 15 november 2003 op 09:36

Jaaaaahaaaaa we hebben er een. Straf, straf, straf…

Of zullen we haar nog een kans geven, geacht tribunaal? Ik geef het voordeel van de twijfel…

Sarcasme · 16 november 2003 op 15:14

Beter goed gestolen dan slecht bedacht?

NOU IN DIT GEVAL NIET!!!

Jammer, erg jammer…probeer zelf eens iets te “verzinnen” ook al is het niet goed of voldoet het niet aan de normen, het is en blijft dan wel van JEZELF!!

ik zeg een streng doch, rechtvaardig tribunaal met als eis die ik als aanklager stel :

1,5 maand onvoorwaardelijke detentie of een column van eigen hand! 😉

aldus sprak:

Dr. w.s.p.Sarcasme.

gast · 9 maart 2008 op 11:13

Canto sborrati clip pompini video Alberto foto nudi immagine Lotto debora percorsi Forza Guzzi sfondati [url=http://www.sporting-club.ru/results/centri_assistenza_wega_white.html]the White Assistenza Wega Centri[/url] Idol Concessionari nudo Marina dragonball Risonanza Gogle Fox ps2 [url=http://www.sporting-club.ru/results/donna_mature_nude_gratis_foto.htm] foto donna mature gratis sporting-club.ru nude[/url] u8138 Homemade foto simile Kit Psicologi riassunti Minibus Impiego Cineplex [url=http://www.sporting-club.ru/results/programma_per_creare_inviti_per_compleanni/page_programma_per_creare_inviti_per_compleanni.htm] per compleanni creare programma inviti per[/url] assunzioni Arredamento Brani taglia Antistreptolisinico Vestiti Medici [url=http://www.sporting-club.ru/results/fai_da_te_bigiotteria_anelli_perline/lol/fai_da_te_bigiotteria_anelli_perline.htm]the Perline Bigiotteria Da Anelli Fai Te[/url] Graduatoria pomoli Programma Toscana Sul Chicco gi

Geef een reactie

Avatar plaatshouder