Een zoon van een bekende Nederlander schrijft een kookboek en mag daar promotie voor maken tijdens een televisieprogramma. Jawel, de vader is erbij: Paul de Leeuw! Nu is Sugar “Mien met de banjo’ Lee H. al jaren overleden maar haar broer is ontdekt. Alleen het praten van deze broer is anders. Oh ja? wat dan? Nou let u eens op lezers. Paul’s neuspoliepen geven mij als kijkers en luisteraar een gevoel dat Paul zijn neuspoliepen moet laten verwijderen, maar dat terzijde.

Het kookboek van zijn zoon moet geprezen worden, de zoon mag een beetje meepraten en vooral, dat het thuispubliek massaal dat kookboek gaat kopen. Shit, shit.. het is zondag 13 maart en op Radio 10 klinkt André Hazes 09.34 uur…. een beetje verliefde….. ik dacht een beetje verliefd…..’Enfin, dit terzijde.
André heeft geen kookboek geschreven! Hij gebruikte een rijmwoordenboek voor zijn liedjes. “U wat rijmt er op kachel….. ik heb het ‘Raggel’


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

1 reactie

Kees Schilder · 25 maart 2022 op 12:01

Kruiwagenszijn het smeer van onze samenleving . Zei ik samenleving? Sorry, samenzwering is een betere omschrijving

Geef een reactie

Avatar plaatshouder