De nieuwe vriend houdt er naast zijn vreemde hobby’s en zijn riant loon van bedrijfsleider, ook een vrouw en dochter op na. Voor hem is dat geen issue, zolang we geen gevoelens voor elkaar ontwikkelen en beiden plezier beleven aan het geflirt en gesex. Want ik ben heel veel waard voor hem, maar ik wil toch geen gezinsdrama op mijn geweten?

Eerlijk, ik heb me altijd afgevraagd welk soort vrouwen zich verlaagt tot dergelijk niveau en tot mijn eigen verbazing ben ik nu zelf zo’n onnozel, dom wicht geworden. Zoals de meeste affaires is ons stiekem gedoe nochtans heel onschuldig begonnen. Wat babbelen, een toevallige aanraking, een kusje hier en daar. Voor ik het wist lagen we te vozen op de achterbank van zijn Range Rover. Toen hij me achteraf zijn Kleine Geheimpje noemde en vol trots vertelde hoe hij alle sporen van mails en berichtjes zorgvuldig wiste, voelde ik me alleen nog maar meer gevleid.

Ook de overload aan cadeautjes en het maandelijks Zalando-shoptegoed maken heel veel goed. Héél veel, maar niet alles… Want wat graag zou ik hem na een hectische werkdag doodknuffelen om daarna eindeloos van gedachten te wisselen over alles wat ons verbindt. Het geen gevoelens-afspraakje is dus wat mij betreft grandioos mislukt. Zelfs in die mate dat ’tristesse’ me de laatste tijd overvalt als ik nadenk over hoe hij na een lange autorit eindelijk thuiskomt bij haar. Denkt hij dan nog aan mij? Hou ik hem uit zijn slaap? Mijn hart breekt telkens weer als ik naar één van onze strandfoto’s staar en me afvraag: hoe lang hou ik dit nog vol?

Categorieën: Overig

axelle

“I am good, but not an angel. I do sin, but I am not the devil. I am just a small girl in a big world trying to find someone to love.” ― Marilyn Monroe

1 reactie

Nummer 22 · 28 april 2020 op 09:16

Ai…kappuh dus. Hij zal jou verlaten als je gaat eisen maar ook als zijn partner een SOA Sexsueel Overdraagbaar Attribuut in zijn RR vindt ‘ mama.. wat id dit, het geeft licht en het lijkt op een lul maar deze is groot zeg’ … geef hier ‘ Jan Kees, Wah das eikel, g*verd**me jij smeerlap heb je alweer een andere liefje gevonden. Als je wilt scheiden kom maar op ..ik kleed je helemaal totaal financieel uit maar die slettenbak die range rover mag je houden.. ik dacht al je ruikt de laatste dagen zo naar.. zo naar zaad en natte kruizen. Smeerlap ben je. Zij kan er niets aan doen, jij bent veel ouder en zij – ik schat- de leeftijd van obze oudate dochter. Eikel!
Hup, terug naar huis. Pak je koffers maar in en d’r uit naar haar. Wat zeg je? Charlotte Louisse, Vlinder Spijker en Tuinboon Wortel. Vingers in de horen en hou als de sodemieter op met elkaar te oesten etterbakken. Nu jij smeerlap. ‘Dat kan niet… en waarom niet? Z e woont nog bij haar o u d e r s!
Ga maar in de karage slapen..en neem die ander etterbak die chihuhua ..jouw vrindje ook maar mee.
Ik laat morgen direct ik zeg direct ja, alle sloten vervangen. En nu heb ik even onze gezamenlijke bankrekening verdeeld .jij 30% en ik 70 omdat ik 4 kids heb geworpen voor je… jouw erfgenamen zoals je altijd toeyer. Hoe? Gewoon even ingelogd met jouw code en 70% naar mijn eigen rekening. Huwelijkse voorwaarden dombo!
Aha, de poort gaat al open We zijn d’r..

Geef een reactie

Avatar plaatshouder