Ik krijg een geweldig lief en blij gevoel als iemand tegen me zegt: ‘hij geeft kopjes’. Ik denk aan een klein katje dat kopjes geeft.. of aan zo’n hondje van Page dat zijn kopje langs je hand duwt. Of zelfs aan een baby’tje in iemands buik die zijn hoofdje naar voren duwt.. Toch zijn er in mijn omgeving ook mensen die hele andere ideeën hebben over kopjes geven. Mijn ex vriend bijvoorbeeld. Ik zit nog wel eens met hem op msn, en hij vindt het blijkbaar nodig mij te informeren over het feit dat hij dringend zijn behoefte moet doen met de zin: ‘Loes ik moet echt naar de wc, hij geeft al een kwartier kopjes’. Het beeld wat ik had over katjes, hondjes en baby’s maakt onmiddellijk plaats voor de gedachte van een dikke, harde drol die zich een weg door de anus van mijn ex vriend heen probeert te duwen.

Aangezien het gesprek met mij op msn zo boeiend was wilde mijn ex nog niet naar de wc, en ik zie de sluitspier een strijd voeren tegen de tot poep gereduceerde etensresten in het lichaam van mijn ex. De drol geeft niet zomaar op en omdat hij zoveel kracht zet komen er wat boertjes vrij, die weer bij ‘de ex’ naar buiten komen als harde scheten. Nog steeds terwijl hij met mij op msn zit. Het gevecht is nog niet klaar, want de aars van mijn ex vecht moedig terug. Toch voelt hij de drol naderen en hij weet dat het bijna afgelopen is.
Snel stuurt hij nog één berichtje: ‘brb’, en hij snelt naar de wc. Hier ontspant hij zijn anus eindelijk, en de drol, die een beetje ontmoedigd was door het gevecht dat de sluitspier leverde komt met een beetje moeite los uit het darmkanaal. ‘Plons..’

Categorieën: Algemeen

11 reacties

LouisP · 2 februari 2009 op 20:43

hoi,
heel kort dan, SCHITTEREND.

LP

u-queen · 2 februari 2009 op 21:19

😀 😆 😀

lisa-marie · 2 februari 2009 op 21:21

Zag het al helemaal voor me 😆 😆

geertsjohn · 2 februari 2009 op 21:49

Dit kun je aleen over je ex schrijven… brb roept vanaf nu bij mij ook nieuwe associaties op. 😕

Mosje · 3 februari 2009 op 08:53

Kopje van Mosje.

Mien · 3 februari 2009 op 09:10

Doortrekken die ex-handel. :hammer:

Wel een idee, overigens, chatten op de plee.

Webcammetje erbij en het amusement is compleet!

Mien

Marley_jane · 3 februari 2009 op 09:30

Ik was licht verward aan het einde. Ik heb katten en ben ff van de leg nu hahaha…..
Kopjes geven….voor altijd een andere betekenis.

Ik heb een ex met colitis ulcerosa, chronische ontsteking aan de de dikke darm, was hij het niet? Nee, die had het niet zolang volgehouden :slik: 😆

pally · 3 februari 2009 op 11:47

Grappig

maurick · 3 februari 2009 op 13:19

Haha. Altijd leuk, lachen om viezigheid.
Wat een romantische ex trouwens. Was dat ook de reden dat het nu je ex is?

phoebe · 3 februari 2009 op 13:39

Haha, ik weet al niet eens meer waarom het uitging.. Wrong timing I guess!! Is ook alweer jaren geleden.. zo ‘romantisch’ als op msn tegenwoordig was hij toen nog niet.. (gelukkig!)

Ma3anne · 4 februari 2009 op 09:21

Ik hou niet zo van poepverhalen, maar deze vind ik wel te verteren. Bah! 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder