Hij wordt nooit echt begrepen. Zijn humor is beneden ieders norm, en dat maakte hem alsnog geestig. Zijn intelligentie zodanig laag dat communiceren haast geen optie is. Het gaat wel, maar het is meer het heen en weer werpen van inhoudloze woorden, luisteren doet-ie niet echt. Hij ruikt eigenaardig, niet zo zeer vies, maar wel vreemd. Hij lijkt op een levende Looney-tune. Zijn neus en oren iets te groot, zijn mond merkwaardig klein en zijn ogen scheel, alsof zijn linker en rechter oog verwisseld zijn. Een best hilarisch aanzien. En toch geniet hij van het leven, dat zie je. Zijn kleine mond staat permanent in de lach-stand en zijn schele ogen glunderen volop. Hij is zo’n iemand die nooit in vergetelheid zou raken, omdat zijn gestalte indruk maakt bij ieder mens. Hoewel niemand het ooit echt toegeeft, het is fijn als hij zijn aandacht aan je schenkt.
Hij heeft het vermogen om het leven kleuriger te maken, hij ontkracht de relevantie van perfectie. Hij is gelukkig, en dat maakt hem tot een mooi mens. Omdat hij laat zien dat het leven écht leven zo simpel is door gewoon te zijn wie je bent.

Categorieën: Algemeen

4 reacties

lisa-marie · 11 december 2008 op 22:16

Hij is bijzonder.

Mup · 12 december 2008 op 17:10

Hij is uniek,

Groet Mup

Dees · 13 december 2008 op 13:45

Deze zin:

[quote]hij ontkracht de relevantie van perfectie[/quote]

vat alles samen. Mooi. Ben er nog niet helemaal over uit of ik dit stukje te kort vind. Want je vertelt alles. En dat kan kort. Misschien mis ik jou in het stukje. Het is afstandelijke observatie, dus dan hoef je ook niet aanwezig te zijn. Maar het is ook door jou geschreven, dus waar ben jij met hem? Tja, ik twijfel nog ff verder 😉

Mien · 15 december 2008 op 10:19

[quote]Hij is gelukkig, en dat maakt hem tot een mooi mens.[/quote]

Kort krachtig en roerend eens.

Jouw kleine CX-stukkies zijn tot nu toe kleine juweeltjes. Je weet te prikkelen.

Ik ben benieuwd wat er gebeurd als je wat langer van stof wordt.

Mien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder