Als je een tijd vrijgezel bent en het internet gaat verkennen, kom je vele situaties tegen en bespreek je dat met vriendinnen tot op de detail. Ervaringen emoties en twijfels laten je hersenen op een positieve manier werken. “Is het lachwekkend”? Wanneer ben je nou een serieuze kandidaat voor een man waar je op valt? Eerste 10 dates geen sex. “Relax!!”, het is je eerste date pas na wat chat gesprekken die je toch stiekem wel raakte. Vol spanning is dan het moment aangebroken, je kleding geselecteerd uitgezocht, make up aangepast, je haar in model en niet te vergeten je nieuwe laarzen die je die middag nog heb gekocht!

De avond nadert en daar zit hij voor je. Raar eigenlijk, iemand die je nog nooit heb gezien en dat je na een paar uur al fantaseert over hoe die zou voelen of dat hij je hartstochtelijk zoent met die doordringende sexy ogen van hem.. “Nee ik wil hem niet het idee geven dat ik een vrouw ben die het zo maar even doet” Tenslotte is hij enthousiast en vind jou helemaal super en wil je beter leren kennen en dat is eigenlijk wat je zoekt.

Met een kloppent hart sluit je de deur. Hij probeerde je niet in bed te krijgen!!! En heeft je duidelijk kenbaar gemaakt dat hij je snel weer wil zien.

Volgende ochtend geen sms. Wilde hij dan toch alleen sex? Als ik dat wist “zucht” had ik hem maar verleid.

Volgende dag bespreek je het met je vriendin en zij vertelt haar ervaring, waardoor jij haar verhaal even in dezelfde context op gaat schrijven:

Je kent het wel je date met een man. Je bent wat gesloten omdat de meeste op 1 ding uit zijn. Hij behandelt je als zijn prinses en weet je over te halen dat je na vele teleurstellingen je gevoel opnieuw durft te uiten, want ja je wil niet alle mannen over 1 kam scheren.

Wat blijkt: hij zijn overwinning behaald en op naar de volgende.

Eigenlijk was je niet zo gevoelig want je heb je kennis kunnen delen. Jouw ervaringen die je andere vrouwen ook rijker heb kunnen maken. ( Je kon het niet laten dat je per toeval een vrouw sprak die het volgende lokaas zou zijn)

Heerlijk! Dat gevoel van een koekje van eigen deeg geven!
Is weer nieuwe energie voor een volgende die het goed bedoelt, want inmiddels weet je het verschil maar al te goed.

Dan spreekt een man je aan met een bericht dat hij niet begrijpt dat vrouwen zo reageren omdat hij maar enkele relaties heeft gehad. Vreemd genoeg kun je je dat wel voorstellen en zet zijn versie ook neer op papier:

Kom je op een site omdat je benieuwd bent naar leuke contacten. Zie je aantrekkelijke vrouwen waar je graag even mee wil babbelen, puur uit nieuwsgierigheid. Want tja internet wat kan er gebeuren?

Zelf heb je enkele relaties gehad met vrouwen. Ging gewoon stuk omdat je “uit elkaar groeide” Ga je opzoek naar een beetje lol en spanning en blijkt op het internet vrouwen te zitten met de meest negatieve ervaringen over mannen. “Aaaaarghh” Heb ik nu in een illusie geleefd ? Zijn de mannen zo extreem ? Of had ik het toch wel getroffen met mijn ex-vriendin?

Toch maar wat vaker boodschappen doen en in zijn winkelwagentje kijken met de vraag: “Kook jij of ik?”

Tenslotte is dat de beste manier om je partner te ontmoeten zeggen “ze”.


2 reacties

axelle · 19 juli 2007 op 20:12

haha, zal ik nog eens sekerim benim zeggen tegen brossir :p

neeje, het is wel herkenbaar en zo maar qua stijl vind ik me er toch niet echt in,
als ik dat mag zeggen

axelle (l) brossir !

Des1980 · 22 juli 2007 op 10:49

Gelukkig maar:). maar ben meer benieuwd hoe mensen mijn eerste column vinden. Hoe het geschreven is.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder