Ratseklats en Holadiejee

Ratseklats en Holadiejee zitten samen aan hun eettafel in een pittoresk trapgevel woninkje aan een gracht ergen in het noorden van ons land.
Niet bewust waren ze dat 2 paar ogen, het verorberen en kluiven van 2 gigantische gegrilde kippen van hun; Ratseklats en Holadiejee, het schouwspel bekeken alsof het de blijspel première van de lokale toneelvereniging was.
Het kluiven en verorberen ging langzaam en het vet druipt langs de monden op het tafelkleed met de Makkumse afbeeldingen, maar het zou zo maar ook Delftse afbeeldingen kunnen zijn.
Wat Ratseklats en Holadiejee niet weten dat deze maaltijd de laatste zou worden voor hen en het gehele dorp.
Het hele dorp? Ja, iedere inwoner kreeg 1 gegrilde kip van het formaat Kalkoen als cadeau dat de Fastfood keten een vestiging mocht openen aan de rand van dit dorp. De opening was een feest! Een opblaaskip, van 7 meter50 hoog met kettingen in de grond vastgezet, kakelde de hele middag een bekende reclame boodschap;:’Kip ik heb je, Kip ik grill je’. Alle dorpelingen kregen thuis – via Kipbezorgd.nl- hun kip met het advies deze snel- nu de kippen nog warm zijn- te gaan eten.

Ratseklats en Holadiejee vulden hun magen en vielen dood neer Pas nadat hun huis aan de beurt was om te controleren op doden was het al 3 maanden verder. Ratseklats en Holadiejee warden gecremeerd net zoals de 1213 andere dorpelingen.

Het verhaal gaat dat In het provinciaal dagblad te lezen viel ‘Hoe kipkluiven fataal kan aflopen”

’Kip ik heb je, Kip ik grill je’ Knip deze advertentie en u krijgt een maagzuurremmer er gratis bij!’
Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

3 reacties

Kees Schilder · 12 mei 2022 op 15:07

Alles waar “nl.” achter staat is verdacht. Dat hadden ze kunnen weten

Nummer 22 · 13 mei 2022 op 11:38

Correct! NL De BNN met en NL stikker in de nummerplaat van zijn Bolide dat gezien en gefotografeerd moet worden in PC, p de Brink in Laren en daar waar getoond kan worden aan het terraspubliek. NL: niet loser zijn maar gewoon blijven. Nog Loser dus want thuisgekomen treft de NL gender; vrouw haar gender partner: man aan in bed met de au pair van 21 uit een ver Aziatisch land dus NL; niet lokaal. Nee dat geeft roddels in de villa buurt met NL; Nederlandse Losers to be wannabees. om een pot honing, maar dat terzijde.

Terug naar mijn verhaal: The KFC; Kenfucky Freund Company kan de drive inn and drop het afval on the street Yeah, niet meer aan. De kippen uit de batterijen en na zes weken geslacht, beetje extra opgeblazen worden als laatste KFC marteling gegrilld, ingevroren en getransporteerd naar de Obesitas verlangende drive inn rijders. Hej, zullen we gaan drive innen? bestellen we de grootste bucket met kippenpootjes of toch maar kippenvleugeltjes , of toch maar gemixt. Hou toch seikert we gaan rijden, drive innen, bestellen en vreten> Jij nog een biertje nu, vrind? Ja en laten we maar thuisbezorgd bellen, ik wil naar “Ik vertrek en slank af”en ‘So you wanna bee The Obesitas Gender of 2022?’ en daarna… Obesitas Eiland inde zon, waar je minimaal 120 kg moet wegen en jonger dan 25 jaar’ …. ik bel al..
In NL neemt het aantal vetzakken met de dag toe. Zware botten en het zit in de familie zijn de excuses dat je als reactie krijgt. De XL zak met friet en mayo in de hand en het kind in de wandelwagen ( ook al zo’n dikke) sabbelt aan een frikandel. “Meneer, ik probeer wel af te vallen maar het lukt niet, echt niet. Er zit suiker in de mayo en daar ben ik al jaren aan verslaafd, ik niet alleen maar mijn hele familie

Kees Schilder · 13 mei 2022 op 16:58

ER is overal sex tegenwoordig. Zelfs in Termunterzijl-OOst en in Moskoud

Geef een reactie

Avatar plaatshouder