Welkom allemaal, ik ben Suus, jullie steun en toeverlaat, tijdens deze Grande tournée van bijna 3000 km. Heeft iedereen dit gat gemakkelijk kunnen vinden? Yeah! Super! Onze reis start namelijk hier in Anus, waar we de Grande Grotte, Arcy-sur-Cure gaan bezoeken. Via Genève overnachten we op een camping in Urine la Baume. Helaas is daar geen sanitair aanwezig maar er zijn voldoende bomen beschikbaar. Voor de dames onder ons, plastuitjes zijn bij mij verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief. 

Via Pussy, rijden we snel door naar Condom en overnachten op een boerderijcamping. Mocht u ter plekke nog iets nodig hebben dan laat het me weten. Ik heb connecties met de locals. Via Balzac vervolgen we onze reis terug naar Anus.
Ik heb er zin in. Mocht u geïnteresseerd zijn in een volgende reis dan kunt u dat aangeven op het evaluatie formulier. Mogelijke bestemmingen zijn Clit in Roemenië en Fucking in Oostenrijk.

Categorieën: #Weekopdracht

Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

11 reacties

Nummer 22 · 9 augustus 2019 op 07:09

Ik heb ook in interesse in Labia Majora, nou ja labia Minora is ook mooi: klein, alleen de visgeur kan vervelend zijn als je net zin hebt in rosbeef. Kent u de labia’s een voor velen nog onontdekt gebied. Het Penis gebergte heeft een vulkaan, soms jaren slapend om dan met erupties zowel Majora en Minora met een bijna witte stroom te overspoelen.

Mien · 9 augustus 2019 op 09:49

Geen interesse. Ik ga dit jaar naar Reet.

    Suus · 9 augustus 2019 op 12:23

    Ga dan zeker de Lichtfeesten deze maand ter plekke bezoeken, en wellicht heeft Nummer 22 interesse om mee te gaan.

van Gellekom · 9 augustus 2019 op 12:01

Ik verkies de anale driehoek : http://nl.wikisage.org/wiki/Anale_driehoek

Geef een reactie

Avatar plaatshouder