Ik stop ermee! Gek word ik ervan, nooit ga ik meer op datingsites kijken. Ik word er steeds nijdiger om. Waarschijnlijk heeft heel Nederland wel eens op die sites gekeken. Uit nieuwsgierigheid of echt op zoek. Ik ben ook maar een mens en ben er ingedoken. Nu weet ik niet hoe snel ik weer op de kant moet klimmen. Wat is het toch dat de hele meute op zoek is naar de klik, wat is die klik in godsnaam. Chemie, passie, moeilijk uit te leggen zeggen ze dan…. Het lijkt wel een slecht script voor een Amerikaanse tranentrekker waar we blijkbaar met z’n allen door beïnvloed zijn. Het plaatje moet volledig kloppen om aan het eind in slowmotion naar elkaar toe te rennen en nooit meer los te laten. Wat een teleurstelling als, volgens de lijstjes, de ideale partner, flink uit z’n neus eet en verschrikkelijke zweetvoeten heeft. De teleurstelling is gigantisch, hoe kan dat nou, hij schreef zo leuk!

Alleen heb ik het prima, maar ik mis een MAATJE!! Ook zo één waar ik me mateloos over opwind, hebben die lui geen vrienden of bedoelen ze dat ze het makkelijk kunnen neuken missen! En het toppunt is “ik ben niet op zoek maar….” Als je niet op zoek bent waarom schrijf je je dan in!!! Mensen die hele dagen, dagen plukken kunnen me ook gestolen worden. Wat is dat nou toch voor zielige oppervlakkigheid. Wat moet je met zo’n blije eikel. Ik moet er niet aan denken om elke dag zo’n de dag plukkende idioot in huis te hebben. Zeker niet als jezelf een pesthumeur hebt. Een dag niet gelachen…., het leven is een feestje en verzin er zelf ook een paar.

Ben je op zoek naar clichés, nou de datingsite verzorgt ze allemaal. Wat is er mis met de kroeg? Gewoon met een biertje aan de bar, flirten met je lijf en ogen. Dan weet je toch meer dan in 100 mailtjes, je kunt namelijk over een echt gesprek geen spellingscontrole gooien.

Categorieën: Liefde

8 reacties

Raindog · 2 augustus 2004 op 20:43

Het leed dat ‘datingsite’ heet. Erg bekend fenomeen. Leuke heetgebakerde column. Wedden dat je je over een poosje opnieuw ergens inschrijft? Want als er 1 behoefte is die maar niet genoeg bevredigd kan worden dan is dat het elkaar bekijken. Of dat nu op een datingsite of in een kroeg is maakt wat dat betreft werkelijk geen verschil. Wist je trouwens dat tegenwoordig 17% van de relaties via internet tot stand komt? Het kan dus wel kennelijk! Straks, als het aanbod zich weer in triestmakende herfst- en winterkleding praten we wel weer hehe…

KingArthur · 2 augustus 2004 op 21:36

Ik ken misschien nog wel zo’n niet blije eikel voor je. 😀

Nee hoor, de kroeg lijkt mij inderdaad het beste alternatief. Mocht je niets aan de haak slaan, heb je in ieder geval weer voldoende inspiratie om een aantal columns te schrijven.

Mosje · 2 augustus 2004 op 22:18

[quote]Ik moet er niet aan denken om elke dag zo’n de dag plukkende idioot in huis te hebben.[/quote]En als ie nou eens lekker naast je op de bank komt zitten?
😛

Kees Schilder · 2 augustus 2004 op 22:25

Ik kan me hier helemaal in vinden.Geestig beschreven.Van mij mag er meer komen.

Ma3anne · 3 augustus 2004 op 03:33

[quote]Alleen heb ik het prima, maar ik mis een MAATJE!! [/quote]

Maatjes zijn onontbeerlijk. Ben ik helemaal met je eens. Om (een) maatje(s) te vinden, moet je een maatje kunnen zijn.

Joh, ga gewoon door met leven. Het komt wel of het komt niet. Gewoon maatjes worden met jezelf, dat is stap 1. 😉

Mup · 3 augustus 2004 op 20:53

Nooit op zoek gaan, dan wordt je vanzelf gevonden, hoe je daar dan weer vanaf komt, tja, misschien voedsel voor een volgende column, heb deze met plezier gelezen,

Groet Mup.

Dees · 3 augustus 2004 op 22:42

Lijkt me eigenlijk best geinig, menshopping op een datingsite. Alleen is het principe “zoek en gij zult vinden” op de liefde volgens mij pertinent NIET van toepassing. Indien toch, dan lees ik het binnenkort graag. Als je dan tenminste nog van die bank af te slaan bent 😉

Shitonya · 3 augustus 2004 op 23:34

oud nieuws

Geef een reactie

Avatar plaatshouder