Ik vind je lief.
Eigenlijk vind ik je hartstikke lief, en daarom had ik van de week een ideetje. Iedereen denkt wel dat we al jouw as in die vuurpijlen hebben gestopt, maar we moeten eerlijk blijven Dré, je was nogal aan de zware kant. We hebben een heleboel as over. Daarom heb ik van de week een piercing gekocht. Zo eentje met een zilveren knopje dat je er af kan draaien. Dat knopje is hol van binnen en daar zit nou wat van je as in. En weet je waar ik hem heb laten plaatsen? In me doos. Nou ja, ik noem het me doos, maar als jij weer eens gedronken had, dan noemde jij het jouw eigeste flessewipper. Dat vond ik niet zo leuk, want ik heb nog nooit een fles gewipt, maar nu kan ik er wel om lachen.
Dus lieverd, die piercing zit in me doos, en als ik aan je denk, dan leg ik mijn hand bovenop je, en dan streel ik langzaam. En dan natuurlijk steeds sneller. Dat windt erg op, en dan komen we dus samen. Want eerlijk is eerlijk Dré, daar is de laatste jaren weinig van terecht gekomen. Ja, je kwam wel, maar altijd te vroeg of te laat. Of helemaal niet. Volgens me vriendinnen doet het er niet toe wanneer je komt, als je maar komt, maar daar ben ik het niet mee eens. Me moeder zegt altijd: “samen uit, samen thuis, en lukt dat niet, dan is het niet pluis”. Dat heb ik dus op een tegeltje laten zetten, en dat hangt nu boven de open haard, naast het bierflesje met jouw laatste restje as.
Wat ik met dat restje ga doen weet ik nog niet. Ik zat al te denken aan piercings voor me navel of me tepels, maar me moeder zegt dat ik het ook kan gebruiken om me lippen te laten botox’en.
Dat zou wel wat zijn, elke keer als ik dan wat zeg, dan zeg jij het ook.

Lieve schat, terwijl ik zo gezellie met je aan het kletsen ben is me hand als vanzelf naar beneden gegleden. Ik ben je aan het strelen nu. Voel je het? Ik wel. Zullen we dan maar?
O Dré, ik vind je lief, ik vind je lief. Ja! Nu! O schat. Ik vind je lief.

Categorieën: Thema column

Mosje

MOSje.iS van alles wat en zelfs dat niet helemaal

20 reacties

Chantal · 23 maart 2006 op 15:05

:laugh: :laugh:

Geweldig! Echt super deze column!

Shitonya · 23 maart 2006 op 15:20

leukste thema-column tot nu toe 😀

senahponex · 23 maart 2006 op 15:21

Als dre nog onder ons had verkeerd dan had hij vast een pilsje met je gaan drinken.

Prachtig verwoord

Ma3anne · 23 maart 2006 op 16:42

Gossamme, wat heb je er nou weer van gemaakt, Mosje. Mijn dochter en ik liggen helemaal in een deuk hier! :laugh:

Trukie · 23 maart 2006 op 16:58

Grandioos

Anne · 23 maart 2006 op 17:05

Ik vind je…een hele goeie schrijver! Ontzettend leuk stukje Mosje, en dat voor een hondje. Maar me moeder zegt dat hondjes onvermoede talenten hebben. En zij kannut weten.
Groetjes van Anne.

Wright · 23 maart 2006 op 17:13

Gadverdamme! As van Hazes tussen je benen….dan maar liever stoffig. Geweldig, Mos! 😀

DriekOplopers · 23 maart 2006 op 19:18

Ik woon zo ongeveer bij het afzichtelijke standbeeld van heer Hazes om de hoek. Als ik dat wanstaltige nepkunstwerk weer zie, zal ik met een vette grijns op mijn bek aan deze column denken. En aan zijn spuuglelijke weduwe!

Hulde!

Driek

Dees · 23 maart 2006 op 19:27

Grinz… 😀 😀

sally · 23 maart 2006 op 20:12

Weer een échte Mosje kwaliteitscolumn :laugh:

WritersBlocq · 23 maart 2006 op 21:41

Flessewipper, geilweldug!!!! De hele column is trouwens :laugh:
(en het ergste van alles is dat het nog had kunnen gebeuren ook!).

Li · 23 maart 2006 op 21:47

Deze column is het hoogtepunt van de dag 😀
Een soort pandoradoos .

Li

Mup · 23 maart 2006 op 22:33

Bij meerdere piercings krijg je korting, heb ik me laten vertellen 😀

Groet Mup.

Mosje · 24 maart 2006 op 00:43

Hey Mosje, deed jij ook mee?

Troy · 24 maart 2006 op 00:53

Foei, Mosje. Zo’n schunnige column zal mevrouw Hazes vast niet op prijs stellen.

Geweldig gedaan!

wendy77 · 24 maart 2006 op 08:02

:laugh:
Humorrrrrrr…….

Nana · 24 maart 2006 op 08:52

Mosje deze is errug goed zeg, ik verslikte me in mijn biertje 😀

Wright · 24 maart 2006 op 12:32

[quote]Hey Mosje, deed jij ook mee?[/quote]
😀

Eddy Kielema · 24 maart 2006 op 17:13

De spijker op zijn kop, erg leuk!

KawaSutra · 24 maart 2006 op 18:44

As Mosje een maal op dreef is……
Geweldig! 😀

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder