Even op het terras een krantje lezen.Dat kan omdat deze dag,volgens weergoeroe Piet Paulusma, nog wel eens een hele mooie dag kan worden.
Komen we automatisch bij Geert Wilders en zijn aanstaande preek in New York, waar volgens hem geen moskee mag worden gebouwd. Daar kun je over twisten maar dat doe ik niet want het is toch altijd wat met die Wilders.

Ooit bouwde mijn neef Bopske een Moskee met een zwembad op het dak. Liet hij Dries Roelvink in een gele zwemdoek oproepen tot gebed. Kwamen er alleen homo’s op af. Zou nu niet meer kunnen.
Ik sla de bladzijde om en stuit op het WK 2012 dat wij graag in Nederland willen organiseren. Naast het artikel een foto van iets weerzinwekkends. Lijkt een bedreigde diersoort dat al een tijdje dood in de zon heeft gelegen. Of iets buitenaards. Blijkt echter Herr Dr.Sep Blatter te zijn, homo corruptus en alleenheersend tiran van de FIFA. Blatter wil ons de WK wel geven maar stelt als eis dat de FIFA geen belasting betaalt gedurende het WK.

Lees verder op pagina 5, zie ik onder het artikel. Geen denken aan, ik weet nu al wat daar staat: Blatter stelt als eis dat het weekblad VIVA gedurende het WK haar naam wijzigt in FIFA. Maar dat moeten we meer zien als een tussendoor-eisje.
Her Dr. Blatter zal tijdens het WK de ministerraad voorzitten en het wekelijkse vragenuurtje met de premier overnemen.
Extra eis is dat het een dagelijks vragenuurtje gaat worden. Nou, daar kan toch niemand een probleem van maken.

Nog een klein niet onoverkomelijk eisje: Voor de hele duur van het WK zal in alle kerken en moskeeën in Belgie en Nederland uitsluitend worden worden voorgelezen uit het bidboek.
Her Dr Blatter zal , tegen een kleine vergoeding, de biecht afnemen.

Tenslotte zullen tijdens het WK in alle overheidsgebouwen portretten van Sep Blatter hangen. Portretten met een aureool om Blatters kop genieten de voorkeur.
Het Vaticaan bereidt intussen een heiligverklaring van Her Dr Blatter voor en een nevenfunctie als Paus..

Tijd voor Wilders om bij de Arena in Amsterdam een toespraak te houden waarin het uitzetten cq uitroeien van alles dat naar Blatter ruikt, centraal zal staan alsmede een voorstel voor een voetvoddentax voor de duur van het hele WK!

In de naam van de Blatter, de Zoon en de Heilige geest.

Amen!

Categorieën: Sport

5 reacties

Prlwytskovsky · 15 augustus 2010 op 12:09

Blatter blaat. Hij kan wel zoveel willen. En dat voor een spelletje voetbal?

SIMBA · 15 augustus 2010 op 12:43

Ik hoop van harte dat het WK niet in Nederland komt; geldverslindend gedoe!

DriekOplopers · 15 augustus 2010 op 17:13

Zoals altijd een topcolumn. Meesterlijke vondsten!

sylvia1 · 15 augustus 2010 op 20:31

Leuk! Lijkt losjes geschreven maar is toch vlijmscherp.

Mien · 27 augustus 2010 op 16:39

Gelukkig wordt het binnenkort herfst.
Vielleicht fallen dan die Blatter.

Mien Egal

Geef een reactie

Avatar plaatshouder