In Nigeria dreigt Amina te worden ingegraven en gestenigd wegens bewezen overspel.
Een lintje opspelden is nou ook weer overdreven maar ingraven…. Welke straf krijg je dan als je door rood rijdt daar? Want van een gedoogbeleid hebben ze nog nooit gehoord in Nigeria. Jezus, ingraven omdat je een nummertje hebt gemaakt met een ander, dan kunnen ze bij ons het hele land wel uitgraven. Toegegeven, dat land vertoeft nog in de Middeleeuwen dus wat moet je ervan zeggen gelet op onze houding naar de heksen in de vijftiende eeuw. En ieder land heeft zijn eigen folklore. Als Prins Willem, op Koninginnedag zijn jaarlijkse taakstraf voldoet en uit een boom naar beneden giert waarbij zijn ballen door een touw zwaar worden afgeknepen, hoor je ook niemand protesteren. En als prinses Maxima een partij koek staat te pijpen op een marktplein, tijdens dat zelfde feest, wordt het ook wel eens tijd dat de VN zich er mee gaat bemoeien. Hoewel, dat verplichte koekpijpen is al een taakstraf op zich.

Ingraven en stenigen dus? Hoe verzin je het! Kan dat ook bij ons niet ingevoerd worden?
Je komt toch spontaan klaar als Premier Bakellende door 14 homo’s op het Zandvoortse strand wordt ingegraven omdat hij met zijn gulp open door de tweede kamer liep?
Dat zijn tenminste straffen waar je mee thuis kunt komen.
Die homo’s mag je ook vervangen door een kudde oudere jongeren die net te horen kregen dat ze moeten doorwerken tot hun 65ste. Dan heb je net je vrouw de deur uit gegooid, een caravan gekocht om de wereld door te reizen, dan komt die Bakellende en zijn nieuwe regering je even vertellen dat het feest niet door gaat. En dat je, tot overmaat van ramp, ook geen halfdoodpas , je weet wel, zo’n 65+ kaart, krijgt om goedkoper met de trein op safari te kunnen gaan.
Dan mag die Bakellende en de rest van de coalitie best worden ingegraven want een dergelijke maatregel is toch een regelrechte terroristische daad? Daar maak je de Amerikanen niet blij mee, die laten meteen hun tanks ons land binnenrollen om ons te bevrijden. Als ze dan maar wel via het Zandvoortse strand binnenvallen want daar staat het voltallige kabinet Bakellende II ingegraven met hun hoofd net boven het zand zodat die hoofden als landmijnen kunnen dienen. Met zoveel explosief materiaal in die verder lege schedels, moet dat een explosie worden waar Hiroshima bij in het niet valt.

Maar het blijft natuurlijk een mensonterend vonnis voor Amina waar de hele wereld tegen in opstand zou moeten komen.

Categorieën: Actualiteiten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder