Ik loop me eigen helemaal de touwtyfus te prakkiseren zoals ze dat in Den Haag noemen over wat voor onzin ik nou weer eens in mijn maandcolumn moet schrijven. Bij het proletarisch winkelen op de “Fred”, dat is zeg maar de PC hoofdstraat van Den Haag maar dan met meer kouwe kak, valt mijn oog plots op zo een ovulatie blad waarin de komende jaarhoroscoop staat beschreven.
Ik bedenk me, “ja dat is het ik schrijf een voorspelling voor het komende jaar voor die paar vaste columnisten van columnx. Maar hoe in hemelsnaam kom ik aan de inspiratie, sterker nog hoe krijg ik zoiets door van gene zijde. Ik bel Paola op. Paola is zeg maar onze eigen Eucalypta van de vriendenkring maar dan lelijker. He bezem driver hoe is het met je”.
“Hoor ik nu de stem van R@@F of is dat een kut poepje” antwoord zij bijdehand.
“Luister kraaien aaier ik heb je hulp nodig”.
“R@@F ik heb het al duizend maal tegen je gezegd, ik kan hem niet groter maken voor je”.
“Ach verrot veenlijk dat je d’r bent ik heb het nu niet over mijn genotsknots maar heb nu écht even je hulp nodig”.
“En wat kan ik voor je doen dan?”
“Wel ik wil een jaarhoroscoop maken over een paar lui maar hoe krijg ik in hemelsnaam voorspellingen door van gene zijde?
“Toevallig R@@F heb ik hier precies wat jij zoekt”
“En dat is?”
“Dat is een Jomanda jaarvoorspellingskit bestaande uit een blauwe jurk, een blonde pruik met zwarte uitgroei en een door haar gebruikte tampon. En als jij die jurk aantrekt pruik opzet en die tampon gebruikt als pendel komen de voorspellingen vanuit gene zijde gestaag”.
Ik breek me nek om thuis te komen en doe precies wat zij mij opgedragen heeft. En hieronder staat dan de komende jaarhoroscoop van mijn mede columnisten. Wel wil ik even duidelijk maken dat ik persoonlijk geen enkele aansprakelijkheid en/of schuld heb aan voorspellingen die niet uitgekomen zijn of juist wel.

[b]Kees Schilder[/b]
Voor Kees wordt het wederom een nevelig jaar. Buiten de 34 nieuwe relaties met gewillige potentiële huwelijkspartners is er ook weer een onverwachte gezinsuitbreidingen te verwachten. Een dochter die hij 28 jaar geleden al had verwekt bij de vrouw van de kroegbaas. Ja Kees, je gevoel zat al die tijd al goed het is inderdaad jouw dochter. Verder zullen die chronische aambeien niet verdwijnen zonder juiste ingreep! En aan het einde van het jaar zie ik een kortstondige romance opbloeien tussen jou en Ab, maar als de nevel optrekt en de alcoholwalm uitgewerkt raakt, is ook die eenmalige ervaring er éen om snel te vergeten! (Kees was trouwens het vrouwtje in deze). Veel veranderd er dus niet voor hem hij is komend jaar gewoon weer chronisch dronken en geil. Nog een tip van de pendel, Kees masturbatie: houd het in de hand!!

[b]Kees Krick[/b]
Voor onze andere Kees wordt het een jaar zonder al te veel up’s en downs. Alleen in februari zie ik echter een contact met een vrouw waar hij verregaande uitwisselingen mee krijgt wat hem als gevolg een gigantisch virus oplevert, waar zelfs geen antibiotica tegen helpt, sterker nog hij steekt door zijn uitermate onveilige gedrag ook nog eens zijn andere intieme partners aan. Dus mijn raad is Kees: koop een goede virus scanner!!

[b]Mercurius[/b]
Onze eigen tanden Sm-er (tandartsassistente) zal het komende jaar zeer grote veranderingen meemaken. Zij zal medio maart van een persoon haar langverwachte huwelijksaanzoek krijgen, ook uit het landelijk schrijversgilde, waarop zij volmondig JA op zal antwoorden. In april ziet mijn tamponpendel een verwekking van een nieuw hemellichaam. Wat niets anders kan betekenen dat Mercurius, onze halve Italiaanse diva, zwanger zal raken. Waarna zij een ware Ita-morfose zal ondergaan en zal transformeren naar een echte Italiaanse di mama met de bijbehorende werpheupen en licht behaarde bovenlip doordat haar hormoon huishouding door de war ligt. Haar columns zullen voortaan niet meer gaan over de zoektochten van een hartenbreekster, maar over het wel en wee van keukenmachines en postnatale depressies. Kortom ze wordt niet lelijk maar anders “mooi”.

[b]R@@F[/b]
En ik, tja ik blijf ook het komende jaar een grote hork met de subtiliteit van een bulldozer en zal nog steeds onsamenhangende stukjes pure onzin schrijven vol met spel- en grammatica fouten. Ook het komende jaar zal ik deze blauwe Jomanda jurk nog vaak dragen, want dat is mij heel goed bevallen. Het geeft me namelijk een heel apart gevoel van binnen. En natuurlijk zal ik wederom elke vrijdag bij de dokter zitten voor mijn wekelijkse antibiotica injectie om van die hardnekkige pleuris druiper af te komen.

ToT Ozin
R@@F

P.S. Ik wens jullie allen een goed, gezond en humoristisch jaar.


R@@F

Hagenees in hart en lever, ondernemer, bloedzuiger en in het bezit van een veterstrikdiploma. Neem vooral mijn onzin niet letterlijk want na een aantal gedwongen opnames ben ik er al lang uit dat ik geen vrouwenhater en/of bloedzuiger ben maar simpelweg een grote hork. Wilt u toch uw irritatie aan mij kwijt dan kan dat per flessenpost!

12 reacties

gast · 3 januari 2003 op 23:19

hey r@@f. als je es in de weekend in een tent me glazen bol gaat zitten kun je goud verdienen met deze voorspellen man! 😀

gast · 4 januari 2003 op 12:02

Hier Eucalypta, vind je column erg interressant en getuigd van moed want wat de lezers nog niet weten maar ik wel is dat de voorspellingen Qua R@@f voor 2003 gaan uitkomen zoals een wit voetje in februari en een dubbele hernia in maart en dat spuitje ken je ook wel vergeten want hij valt er spontaan af in mei en dan de rest van het jaar blijven we lachen als een boer met kiespijn(oja dat was ik nog vergeten) Groeten Paola alias Eucalypta

R@@F · 4 januari 2003 op 14:44

TOPCOLUMN weer mafketel..RON

R@@F · 4 januari 2003 op 14:46

RON…..bedankt voor je compliment, maar blijf van mijn PC af..anders zeg ik tegen iedereen dat de aanblik van jou net tijdens het omkleden voor de tennis revanche er een was waar`15 cm bij moet (jij begrijpt vast wat ik hiermee bedoel!!!!)

gast · 4 januari 2003 op 17:15

Confrere,
Je hebt de plank behoorlijk misgeslagen. Ik ben namelijk nooit dronken of geil.Hooguit,licht ongesteld met een neiging tot het bespringen van het hek van artis waar ik oom tegen moet zeggen.
Mijn huisgnoom Ab, is enigszins geraakt door jouw insinuatie van een komende romantische relatie tussen hem en mij. Die relatie is er al jaren,R@@f omdat wij beiden B-seksueel zijn maar dan wel van de A-categorie.Bovendien is mijn hond ook een poot wat weer probelemen geeft met mijn relatie met Ab. Staat weer tegenover dat mijn vriendin dan weer niets te vrezen heeft omdat ik alle trucjes ken. Wat de dochter van de kroegbaas betreft zit je in de goeie richting.Met zijn vrouw heb ik een kortstondige relatie gehad die er toe leidde dat de bar zwaar beschadigd werd vanwege verregaande viezigheid onzerzijds. kroegbaas kon het wel hebben omdat hij op zijn beurt Ab besprong.Kostte hem overigens maar 4 ribbreuken en een ontwrichte schouder.
Toch zie ik je voorspelling wel zitten, lieverd.
Ga hier mee door. Gene zijde geniet er ook van want die komen daar toch al niet aan hun trekken.
groet
kees schilder

gast · 6 januari 2003 op 00:19

KLAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSEEEE ouwe maffe Hagenees..hij is weer uitgerpint en hangt bij ons in de kroeg. Keep up the good work!!

Massel
Romy&Ray

gast · 6 januari 2003 op 23:13

Ben jij soms het konijn van Mercurius??? (je schrijft:langverwachte huwelijksaanzoek krijgen, ook uit het landelijk schrijversgilde) Eerst komt zij met een column over horoscopen en daarna klonen en nu jij ook al? 2 zielen, 1 gedachte of gebrek aan inspiratie?

gast · 9 januari 2003 op 18:22

Beste mr/mrs nobody!(anoniem)
Ik lees de meeste column’s die ingezonden worden bij columnx.
Als daar zoveel column’s geschreven worden kan het niet anders dan dat er soms column’s over dezelfde onderwerpen gaan of kruisen.
Persoonlijk ben ik een grote fan van R@@F ,en je kan alles over hem zeggen!Maar een ding is zeker:hij is zeer zeker origineel en niet inspiratieloos.
En of hij dat konijn is zou ik echt niet weten,want kijk eens naar zijn manieren en taal gebruik,had Mercurieus hem eerder omschreven als “zwijn”.
Getuige deze reactie geeft mij een donker bruin vermoeden dat jij de meest naristische en uiterst vervelend Mauriks bent,beter bekend als “the desperately seeking loser.
Maar ik kan me natuurlijk vergissen.
G.G

gast · 24 januari 2003 op 17:48

R@@F je bent een supergek!! en dat bedoelen we goed!! Jou stukjes en ook die van die Kees.S zijn stukjes met humor van de bovenste plank. Wij willen daarom (de dames van Dsm specials) een Fanclub oprichten mits we natuurlijk een “pinup” poster krijgen van jou en die Kees.
Zonder gekheid, GA ZO DOOR want we kijken altijd rijkhalzend uit naar je “nieuwe” ToT Onzin stukjes
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Michelle Romijn en Marjolein Koning!

R@@F · 29 januari 2003 op 13:40

Een pinup poster van MIJ???…tja dan kun jij het beste naar het volgende adres gaan; de appelstraat 127 in Denhaag. Daar kun je een Labrador en een witte stok met twee rode strepen kopen. Want als jij van mij een pin-up poster wilt dan ben je echt blind
(Maar bijzonder bedankt voor je reactie)

Yannick · 20 februari 2003 op 21:30

Over een maand weten we of de voorspelling m.b.t. Mercurius (en Casper klopt) 🙂

Godspeed · 25 februari 2003 op 12:55

R@@F,

Haal de Tampon nog een keer uit de kast, en pendel nog een keer op Kees.
Hij heeft een huwelijksaanzoek gedaan aan Wentelteef en deze heeft al ja gezegd.

Je zat er dus geweldig naast met je voorspelling of Wentelteef is in werkelijkheid Ab.
😮
Laten we daar maar niet op hopen, want dat zou betekenen dat Ab koters.
😀
Afwachtend op een nieuwe voorspelling verblijven wij trouwe ColumnXers

Geef een reactie

Avatar plaatshouder