De deurbel gaat: Ik doe open, aan zijn uiterlijk herken meteen wat voor een het is… zo’n misselijke Jezus pusher met onder zijn arm, zo’n zogenaamde 100.000 wegen boek. Tenminste voor elke doel of zonde weet zo een Jezusdealer de juiste weg of absolutie. Je schoonmoeder na een verkeerde afslag onzedelijk aan haar aambeien gezogen….Eerste rechts, tweede links, 35 Weesgegroetjes en u zijd weer op de weg en gezuiverd van alle zonden. Mijnheer mag ik u iets vragen.? Nee en ik pleurstraal de deur dicht. Weer de bel, Hoe durft hij, ik ruk de deur open steek een vinger in zijn oog en en duw mijn arm tot aan mijn elleboog zijn huig in. “Mwenweer iwk wilwde alween mwijn swtrodas twussen uw dweur hwalewn.”
“ Oh je wilde je stropdas terug. Zeg dat dan.”
“ Maar mag ik u iets vragen ik ben van enquêtebureau De Hond.”
“ oh zeg dat dan, waar hebben Maurice en jij R@@F’s wijze antwoorden voor nodig?”
“Trouwens raakt die Maurice de hond wel eens uitgesnuffeld?”
“Hoe vaak doet u het per week??”
“wat”?
“nou eh, de liefde bedrijven?”
“uh, de liefde bedrijven doe ik zo een keer of twee, drie per decennia, maar neuken een keer of 3 per week”, is dat een goed gemiddelde? “
“Nou mijnheer R@@F, u zit er ruim boven, gemiddeld copuleren de Europeanen zo een 1,3 keer per week. Dus u zit daar ruim boven”
“1,3 wat nou 1,3 daar kan ik toch niks mee. Wat gebeurt er dan, waar blijft zo een penetreer partij dan steken? Klapt je opblaaskut, komt je demente buurman binnen in lingerie, krijg je een beeld op je netvlies van Maurits poserend in de Pleegirl?” Hoe in godsnaam weet die Maurice de H dat nou zo zeker.
Nee het is geen 8 keer per dag, 3 keer per maand of 47 keer per jaar, nee het is 1,3 keer per week. Hoe komt die Hond daar nou achter, is door dat al dat gesnuffel in kruizen, heeft hij informanten rondsnuffelen, die hem bellen: “ja, ja mijnheer de H ik hoor nu mijn ouders. Mijn pa is op dit moment mijn moeder aan het bereiden als een kermisattractie. “Oh wacht, ik hoor een harde knal, mijn moeder is uit de kroonluchter gepleurd. “Mijn moeder huilt”, ze zijn genokt”.
Telt dit nu als een volledige keer, of is dit typische een 0,3 geval?”

Ook zo een bullshit berekening is het aantal kinderen dat wij Europeanen verwekken. Dat zijn er 2.1. Wat wordt er in hemelsnaam hier mee bedoeld dan?
“R@@F zijn dat jou neukfouten”
“ja, dat zijn mijn kinderen, dat is mijn oudste en dat is mijn middelste en dat daar is mijn jongste”
“maar uh, mist hij geen hoofd, die jongste”
“luister je hoeft niet zachtjes te praten, hij verstaat er toch geen reet van, hij heeft inderdaad geen hoofd”.
“Oh, is dat niet problematisch met vreten geven?”
“Welnee, dat rotstraal ik gewoon in zijn romp”

Ook zou volgens Maurice de H de gemiddelde man zo een 350.000.000 miljoen zaadcellen lanceren. Dus bij bijvoorbeeld èèn voorhuidjogging sessie met als stimulatie voor de schaamstreek: een aflevering van de “afvallers” . Vertelt een simpele rekensom, dat ik met ééén zaadknal, 23,3 keer Nederland kan her bevolken met kleine R@@F’jes. Zelfs ik moet hier niet aan denken!

Maar ook het volgende mogen we niet vergeten. “Universeel plegen elke seconde 13.000 personen op wat voor methode dan ook lulinkutverkeer. !! gemiddeld doe je 2,3 minuten over het lezen van dit belachelijk onnozele verhaal terwijl in de tussentijd zo’n 1,8 miljoen mensen ritmisch liggen te ketsen….. Zelfs Maurice de Hond lust er brood van!
Hoe bedoel je tijd verdoen!!

ToT Onzin

R@@F ©


R@@F

Hagenees in hart en lever, ondernemer, bloedzuiger en in het bezit van een veterstrikdiploma. Neem vooral mijn onzin niet letterlijk want na een aantal gedwongen opnames ben ik er al lang uit dat ik geen vrouwenhater en/of bloedzuiger ben maar simpelweg een grote hork. Wilt u toch uw irritatie aan mij kwijt dan kan dat per flessenpost!

15 reacties

DriekOplopers · 15 april 2006 op 20:35

😀

Driek

senahponex · 15 april 2006 op 20:43

AMEN

pleuro · 15 april 2006 op 21:31

Wat kost nou een grammetje bij zo’n “jezusdealer” whahahahahaha.. Gij zijt weer aardig op dreef!!

Was getekend Pleurolicious ©

Li · 16 april 2006 op 01:32

[quote]uh, de liefde bedrijven doe ik zo een keer of twee, drie per decennia, maar neuken een keer of 3 per week”, is dat een goed gemiddelde? “[/quote]
Nu weet ik het zeker.
R@@f is back!:-D

Li

Kees Schilder · 16 april 2006 op 08:51

Ik ben nu wel in één keer wakker hahahahahah.
The man is back
😀

Daddy · 16 april 2006 op 11:21

Hij is weer top R@@F…. Whahahaaa… Ouwe Truiebouter….

Chantal · 16 april 2006 op 13:18

[quote]Telt dit nu als een volledige keer, of is dit typische een 0,3 geval?”[/quote]

:laugh: :laugh:

Geweldig!

Mup · 16 april 2006 op 19:32

[quote]dat ik met ééén zaadknal, 23,3 keer Nederland kan her bevolken met kleine R@@F’jes. Zelfs ik moet hier niet aan denken![/quote]

Ik ook niet! :laugh:

Groet Mup.

Symbi · 17 april 2006 op 01:45

Hahahahahahaha

Heerlijk impulsief.. zoals altijd.

Respect

Ma3anne · 17 april 2006 op 11:30

Ben het met Mup eens. :laugh:

pepe · 17 april 2006 op 22:03

Wat Tot onzin? Deze stukken hebben we zo gemist een jaar lang.

Tot volgende week dan maar!?!
😛

R@@F · 18 april 2006 op 13:15

bedankt voor de leuke reacties mensen!!

Analfabijtgraag · 6 mei 2006 op 01:04

Buiten het feit dat de gemiddelde zaadlozing 18,3 miljoen zaadcellen telt (ipv 350) -zou er echt een schone maar vrijgezelle dame van 42 in 1964 zijn geweest die ze alle 18,3 mln heeft geteld en gezien 1 geen is, meerdere potjes met specimen heeft moeten tellen??- …doet dat niets af aan de inhoud/snelheid van je verhaal. Getrokken (hoe toepasselijk) door je verhaal heb ik in 1 ruk (ok, ok ik stop!) al je overige verhalen gelezen. Ik mag bopen dat dit verhaal geen eenmalige opleving was, maar we weer meer van jouw talent kunnen genieten!!

Een nieuwe f@n [quote]Buiten het feit dat de gemiddelde zaadlozing 18,3 miljoen zaadcellen telt (ipv 350) -zou er echt een schone maar vrijgezelle dame van 42 in 1964 zijn geweest die ze alle 18,3 mln heeft geteld en gezien 1 geen is, meerdere potjes met specimen heeft moeten tellen??- …doet dat niets af aan de inhoud/snelheid van je verhaal. Getrokken (hoe toepasselijk) door je verhaal heb ik in 1 ruk (ok, ok ik stop!) al je overige verhalen gelezen. Ik mag hopen dat dit verhaal geen eenmalige opleving was, maar we weer meer van jouw talent kunnen genieten!![/quote][color=0033CC][font=Arial]Buiten het feit dat de gemiddelde zaadlozing 18,3 miljoen zaadcellen telt (ipv 350) -zou er echt een schone maar vrijgezelle dame van 42 in 1964 zijn geweest die ze alle 18,3 mln heeft geteld en gezien 1 geen is, meerdere potjes met specimen heeft moeten tellen??- …doet dat niets af aan de inhoud/snelheid van je verhaal. Getrokken (hoe toepasselijk) door je verhaal heb ik in 1 ruk (ok, ok ik stop!) al je overige verhalen gelezen. Ik mag bopen dat dit verhaal geen eenmalige opleving was, maar we weer meer van jouw talent kunnen genieten!!

Robster · 15 juni 2006 op 16:50

Lekker grof, dat mag ik graag lezen.
😀

Cheops · 26 december 2006 op 13:12

Ik plakte aan m’n scherm door het lezen van je titel, en bleef eraan vastgehecht tot het einde van het verhaal.
Hilarisch gewoon. Ik wil het nog eens lezen.

En , indien mijn vrouw er niet was geweest met de ijskrabber, die al enkele jaren in de kast ligt onder het spinnerag, dan was ik nog één met dat scherm. Al heb ik nu wel een smoel als een pladijs.

Groet, R@@f, je beurt m’n dag op.

Toch,…, wou ik ook wat andere kritiek geven indien gewenst( anders lees je’r maar over).
Ik vind je zelf ontworpen woorden best geinig en heb er weinig problemen mee dat je ze gebruikt omdat het toch duidelijk is waar je naar doelt.
Doch, het volgende:

Pleurstraal : nog nooit van gehoord al denk ik dat het met pleuris (verwensing ‘krijg de pleuris’) te maken heeft of pleuren wat zoveel wil zeggen als plaatsen, leggen, zetten, smijten.

rotstraal: paardenziekte waarbij de hoornstraal van de hoef rot. Of ook gebruikt als verwijtwoord (voor nietsnut, dacht ik)

Mar ja, het hangt er van af wat je met het verhaaltje wil doen…

Toch wil ik nog meer van dat 😀 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder