Iedereen die mij redelijk kent, dus niet alleen van naam, maar ook nog eens van karakter en de hele mikmak, zal inmiddels wel weten dat het een algemeen feit is dat ik sinds 1985 op zoek ben naar een bijbaantje. Jaja, zelfs als kleine Shit, zocht ik al werk als melkzuiger. Dat baantje hield ik ook al niet lang vol, want dat melk veranderde al snel in bier. Heb al van alles uitgeprobeerd. Van oppasmoeder van een vlo tot mensen lastig vallen rond etenstijd met de vraag of ze iets volkomen onnodigs aangesmeerd willen krijgen. Alleen de domste zielen op aarde gaan daar op in. Gezonde mensen zeggen beleefd: kanker op met die kutgeintjes of ik stuur de politie op je af kutkind!
Kutgeintjes? Helemaal geen kutgeintjes. Ik wilde de mensheid alleen maar verblijden met de stofzuiger met supersonische afwasborstel in 1. Maar dat is nog niet alles, nee nee. Ben je gek! Als je er twee koopt, heb je pret als een fred, dus krijg je er een poster van Boris bij. En wie wil nou geen poster van een arrogante bleekscheet en look a like van de kinderneuker Michael Jacksen?

Heb kassarobot ook nog uitgeprobeerd. Maar dat was ik na 10 huismoedertjes, 2 krijsende peuters en 6 hangjongeren ook alweer zat. Huismoedertjes kunnen beter thuisblijven en voor mama spelen, peuters kun je beter de mond snoeren en de hangjeugd mag van mij genoeg hangen, zolang ze maar zichzelf ophangen.
Als ze toch zichzelf ophangen, mogen ze dat best in de supermarkt doen. Meteen weer een nieuwe aanbieding: twee lijken voor de prijs van één. En als je het vlees te taai vindt, neem je er barbecuesaus bij, dan is het wel te vreten.
Waarom zou je trouwens geen mensenvlees eten? Mensen eten toch ook beesten? En mensen zijn ook beesten als je kijkt naar het lieve gedeelte die mensen verkracht, uitmoord en neersteekt. Dolle pret allemaal.

Eigenlijk ook handig voor de allochtonen onder ons. Je hoeft alleen maar netjes een vrouw te grijpen, neuken, neer te steken, achter te laten in een bos waar ze pas weken later wordt gevonden en je bent ingeburgerd.
Maar ik dwaal weer eens af zoals gewoonlijk. Ik begon met een melkzuiger en eindigde met een inburgeringscursus voor de kameelrukkende, multiculturele samenleving of hoe het ook mag heten. Vandaag probeerde ik weer eens een supermarktje genaamd de Albert Zwijn. Maar helaas, dat sollicitatieformulier kon ik weer in mijn reet steken, die inmiddels al vol zit met papierwerk. Wordt hoog nodig tijd dat ik ze eens allemaal uitschijt op het hoofd van die imbeciel die ooit tegen me heeft gezegd: “Als echt werk wilt, dan zul je het ook krijgen”.
Nu maar hopen dat ik ooit wordt ingehuurd als huurmoordenaar. Dan heb ik tenminste reden genoeg om die hansworst om te toveren in een messenslikker.

De reden waarom ze me niet eens een kans wilden geven? Tja, ik was te oud en te duur. Ze willen liever kruipende poepluiers die ze kunnen betalen met een tiet melk.

Categorieën: Algemeen

10 reacties

Li · 29 augustus 2004 op 12:23

Probeer het eens als viswijf 😀

Dees · 29 augustus 2004 op 14:51

En daar staat de fabulous lady of shite te roepen tussen een gedicht en een vlaag weemoed.

Heerlijke column! 😀

sally · 29 augustus 2004 op 14:54

Is beachvolley niks voor jou om je overtollige energie te gebruiken.
Of paaldanseres op de olympische spelen van mosje?
mogelijkheden te over….
houdt moed Shitonya
groeten Sally

Mosje · 29 augustus 2004 op 15:14

Welnee Sally, die Shit lijkt me geen typ voor paaldansen. Te weinig erotische uitstraling.
Gemengd worstelen in de vedergewichtklasse, dat weer wel.
😀

rrobin · 29 augustus 2004 op 19:32

Het moet een apart plaatje opleveren om jou bij de Albert Mensenlijk een tiet melk te zien scannen.. 😀

Bakema_NL · 29 augustus 2004 op 20:15

Tja, boven de 18 hoef je het in principe niet meer te proberen bij de supermarkt.

Even over die stofzuigers………..heb jij van die Kirby’s verkocht? Hahahahahahah, ik had ooit zo’n gozer binnen met die superstofzuiger, kostte maar 3000 gulden geloof ik, maar dan had je ook wat. Was wel lollig……..ik heb het trouwens gewoon bij mijn Philips stofzuiger gehouden, dat ding heeft het 15 jaar volgehouden, kwaliteitje.

ignatius · 29 augustus 2004 op 21:49

Wat ben je toch een heerlijke schreeuwerd 😀 😀

Kees Schilder · 30 augustus 2004 op 08:17

😀 😀

R@@F · 30 augustus 2004 op 15:18

TOP!

Shitonya · 31 augustus 2004 op 15:54

Bedankt voor alle reactie’s 🙂
Inmiddels heb ik wel ergens gewerkt, maar niet als viswijf of paaldanseres 😛

Straks weer school tussen de kruipende poepluiers, ik heb er al zin in ^_^

Geef een reactie

Avatar plaatshouder