Den Haag, 31 oktober 2005

Betreft: Limoen & Passie, waar wassie?

Beste Crystal Clear,

Op 31 oktober opende ik één van uw befaamde pakken en wel de smaak Limoen & Passie. Wat u onder passie verstaat weet ik niet, maar ik heb het in ieder geval niet als zodanig ervaren. Al enige malen eerder viel het mij op, dat het openen van de pakken, nogal wat precisie-werk vereist. Even dacht ik dat het aan mij lag, maar enkele dagen geleden was mij ter ore gekomen, dat ook collega’s, buren en vrienden last ondervinden van de pakkenkwestie. Dus van hen zult u één dezer dagen ook wel een brief ontvangen!

Op de bewuste dag probeerde ik het zoveelste pak, want ik ben een fervent CC drinker, foutloos te openen. Helaas mislukte dit jammerlijk. Mijn tanden moesten eraan te pas komen. Al bijtend draaide ik het pak open, maar wel zo goed dat het pak met recht OPEN genoemd kon worden! Heel blij waren mijn keuken en keukenaccessoires daar niet mee. Mijn tostiapparaat is immers niet bestemd tegen water. Vervelender was het voor mijn 18 maanden jonge zoontje, zijn vingers waren geplaatst op het apparaat. 220 Volt ging er door zijn tere babylichaampje. Helaas, heeft hij deze aanslag niet overleefd. Een nieuw tostiapparaat lijkt mij daarom wel op zijn plaats.

Toen ik mijn blik weer richtte tot het pak, zag ik dat het tuitje in zijn geheel was verwijderd van het pak. Een heus gat in het pak was, zoals gezegd, het gevolg. U zult begrijpen dat ik totaal verrast was door deze hele toestand.

In een opwelling besloot ik het tuitje te plakken. Doordat ik dit deed, smaakte uw goedje naar secondelijm. Ik kan u vertellen; dat is niet zo heel lekker! In de veronderstelling het betreffende pak op de juiste manier gelijmd te hebben, plaatste ik het pak in verticale stand in de koelkast…..u raad het al, mijn appels, peren en bananen roken en smaakten naar Passie & Limoen….en secondelijm!

Buiten het feit dat het een erg hachelijk moment was voor mij, was het pak ook zichtbaar aangeslagen. De vla en cola hadden het nu, met hun pesterijen, duidelijk gemunt op de Passie & Limoen. Hij was immers zwaar verminkt. Niet zozeer ik, maar het pak eist daarom een schadevergoeding!

U krijgt mij niet klein. Ik ga niet bij de pakken neer zitten en mocht u geen gepaste oplossing kunnen bedenken, dan ben ik genoodzaakt andere pakken te pakken en dan natuurlijk niet van CC!

Nachtmerries zijn het gevolg van dit alles. Pakken met geamputeerde tuitjes zie ik voor me. In de supermarkt durf ik het CC vak niet meer langs te lopen uit angst voor de tuitjes die er spontaan af springen.

Beste CC, doe hier wat aan!

Met (geringe) vriendelijke groet,

Kees Kloost

P.S.

Natuurlijk ben ik niet gebaat bij gratis Crystal Clear pakken, omdat ik deze simpelweg niet open krijg!

Categorieën: Gein & Ongein

10 reacties

Eddy Kielema · 7 november 2005 op 14:02

[quote]In de supermarkt durf ik het CC vak niet meer langs te lopen uit angst voor de tuitjes die er spontaan af springen.[/quote]
OK, ik zal er voortaan met een boog omheen lopen, bedankt voor de tip! 🙂

Bakema_NL · 7 november 2005 op 21:43

Als medewerker van zo’n dergelijke supermarkt onderschrijf ik je klacht en doe er nog een schepje bovenop………….ook wij als werknemer ondervinden hinder van die vreselijke sluitingen, niet te stapelen die handel, bij 2 hoog flikkert de boel al in elkaar. De smaak? ……….sorry, ik heb me nog niet gewaagd aan dat spul, al die sapjes zijn gewoon niet gezond voor je, want met vruchten heeft het allemaal bar weinig te maken.

Geertje · 7 november 2005 op 23:21

[quote]Kees Kloost[/quote] Zaak gesloten, inpakken en wegwezen. 😀

Leuke column!

Li · 8 november 2005 op 00:59

Misschien ontvang je binnenkort een lekkere pakkerd :kiss:

Troy · 8 november 2005 op 01:10

Een uhh…pakkende column 😛 Voortaan toch maar weer c.c. in flessen kopen lijkt me.

Ma3anne · 8 november 2005 op 08:02

Een pak van mijn hart dat ik niet de enige ben die met die pakken worstelt.

Louise · 8 november 2005 op 08:11

Beste Kees Kloost ( 😀 ),
Zet mijn naam er ook maar onder 😉

Tasz · 8 november 2005 op 08:51

Ik vond dit echt een leuk column en herkenbaar. Ik word langzamerhand ook niet goed van al die dopjes en sluitingen. Hoe ik ook worstel er is er altijd wel eentje die niet op de juiste manier open wil. Erg frustrerend hahaha.

Bye
Tasz

Trukie · 8 november 2005 op 13:06

Geweldig.
Ik tob nog maar verder. Maar nu weet ik dat het gedeelde smart is, dus weer halve smart.

Deze schitterende brief schreeuwt om een antwoord.

melady · 8 november 2005 op 15:33

[quote]Limoen & Passie, waar wassie?[/quote]:-D

Leuke column die pakt.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder