Op een dag word je wakker met een krolse poes in je kruis, terwijl je een maand geleden gecastreerd bent. Doe normaal. Op een dag word je wakker en vervolgens afgewezen. Doe zelf normaal man.

Thea heeft het de afgelopen dagen een beetje moeilijk. Maagd en voor het eerst in haar leven bloedgeil. Ze wil hem in de ochtend, middag en vooral s’nachts. Ik doe geen oog meer dicht. Tijd voor een gesprekje.

Theo wil geen kinderen. Waarom niet? Er zijn er meer dan genoeg, laten we eerst de voorraad opmaken en dan aan iets nieuws beginnen. Wil jij kinderen Thea? Geen idee, maar ik weet wel wat ik nu wil. Dat begrijp ik, maar we gaan verhuizen en dan mag je naar buiten. Naar buiten? Dat is waar je de hele dag, achter het raam, naar kijkt. Die vogels bedoel je? Boeiuh. En katers, die niet allemaal zoals Theo, geen kinderwens hebben. Daarom ga je deze week lekker slapen bij een hele aardige meneer en als je wakker wordt dan ben je alles vergeten.

Je hebt lekker lullen, ik vind het klote.

Categorieën: #Weekopdracht

Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

1 reactie

Nummer 22 · 12 maart 2019 op 20:28

Klote zeg

Geef een reactie