Vandaag kwam deze vraag, als pop-up te voorschijn op een nieuws-site, met de boodschap als dit zou kunnen je Air Traffic Controler kunt worden. De link naar de vacature-site werkte niet goed, maar ik ben toch voor mezelf eens enkele dingen op een rijtje gaan zetten.
Vijf dingen tegelijk doen zou ik dat ook kunnen, ik probeer me enkel situaties te visualiseren, en probeer deze dan te analyseren in “dingen tegelijk “ doen.

Ik zit aan de bar, ik drink een pilsje[b](1)[/b], pak een nootje uit het schaaltje[b](2)[/b] zonder te kijken [b](3?)[/b] en tevens ben ik in gesprek met mijn buurman[b](4)[/b] over de mogelijkheden om misschien wel een vrouw te leasen. Tevens houd ik het wielrennen op TV in de gaten [b](5)[/b] en laat heel voorzichtig een stille scheet[b](6)[/b] en probeer simultaan met de scheet een opgedroogde snotterbel uit mijn neus te verwijderen[b](7)[/b] draai deze tot een kleine knikker [b](8)[/b] en schiet [b](9)[/b] deze dan onopvallend in het schaaltje met nootjes[b](10?)[/b]. Ik houd natuurlijk al die tijd ook de barman in de gaten[b](11)[/b] of hij niet stiekem streepjes achter mijn naam schrijft. De dame die staat te darten wordt al die tijd goed in de gaten gehouden tijdens het gooien van de dart pijlen [b](12)[/b]. Ze heeft namelijk een wijde dart bloes aan en draagt geen BH, en dat met een maatje 36 en een D-cup geeft verbasend leuke effecten.
En als overal activiteit houdt ik via de spiegel achter de bar, de straat in de gaten waar ik woon, om niet verrast te worden door mijn vrouw, dat ik weer in de kroeg zit.[b](13)[/b]

Ik denk dat ik wel kan solliciteren, maar 13 dingen tegelijk doen zal wel ongeluk brengen, als je al deze dingen tegelijk kunt. Ik vraag me wel af of er in zo’n verkeerstoren ook barkrukken staan?

Categorieën: Algemeen

2 reacties

Casperio · 19 september 2003 op 22:29

Ik hoor wel eens (van vrouwen) dat mannen maar één ding tegelijkertijd kunnen, terwijl vrouwen wel meerdere dingen op het zelfde moment kunnen. 😕

Godspeed heeft hiermee aangetoond dat mannen met veel meer dingen tegelijkertijd bezig zijn dan dat vrouwen denken…. 😀

viking · 22 september 2003 op 12:01

Het is niet alleen verbazingwekkend dat Godspeed (lees: wij mannen) zoveel dingen tegenlijk kan doen. Wanneer je je ook nog realiseert welk belang al deze zaken in een mensenleven hebben. Nou, ik word daar wel stil van. Maar Godspeed heeft gelijk, 13 dingen brengen ongeluk. Meer dan 13 vind ik persoonlijk wat ‘streberig’ dus ik stel voor dat je het wat kalmer aan doet en mocht het lukken het aantal terug te brengen tot, laten we zeggen 10, ga dan maar eens kijken of dat baantje in zo’n verkeerstoren wel bij jouw profile past.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder