Ik zie je wel naar me loeren. Je kleedt me al uit met je starende ogen die niets liever willen dan in me komen. Hard of zacht, het maakt niets uit. Je noemt me al “lekker ding” voordat je mij geproeft hebt. En echt proeven zal je mij ook nooit. Want voordat je de kans krijgt om je tong te laten dansen over mijn zachte deken, kom je alweer uit mij en laat je me verlaten, eenzaam en alleen weer achter. Eerst maak je me warm, daarna laat je mij dromen en gillen van genot, je laat me spelen met jouw lichaam, ik zuig je hele lichaam op, je beweegt je armen over mij en ik word steeds warmer en warmer. Je draait je nog een keer om, slaat een kreet en dan verlaat je weer mijn lichaam om vervolgens meteen als een blok in slaap te vallen. Dat doe je verdomme elke keer, elke nacht. Ik geef je de gedachtes om te dromen, ik geef je warmte, ik geef je mijn lichaam en ziel en alles wat ik terug krijg is de eenzaamheid, de kou die overdag mijn hart instroomt. Je laat me als een hoer alleen achter aan de kant van de weg en de volgende nacht kom je mij weer halen. Je zet romantische muziek aan en in plaats van kaarsen, zet je mij weer in vuur en vlam. Je verleid me weer, warmt me op en laat me zuigen. Je komt in me en valt daarna weer meteen in slaap.

Je begrijpt misschien nu wel waarom ik je verlaten heb. Ik kon dit leven niet veel langer meer trekken. Net zoals jij, heb ik ook zo mijn dromen welke ik wens te vervullen. En ik heb het gevoel, alsof ik die dromen nooit kan realiseren, zolang ik bij jou ben. Ik heb een punt achter onze relatie gezet. Ik hoop dat je ooit nog een vrouw zal vinden, die zich wel zo laat misbruiken.

Slaap lekker,
Je bed

Categorieën: Liefde

11 reacties

Mosje · 28 januari 2006 op 14:42

Ha die Shit, erg leuk geschreven, al moet ik er aan toevoegen dat het wel de zoveelste is in een serie. De verrassing is er dus een beetje af.
Ik las hier al eens stukjes hier over de “erotische” relatie met een sigaret, en de tandarts. Er was er meen ik nog een, maar die ben ik even vergeten.

bert · 28 januari 2006 op 15:18

Leuk en goed geschreven.
“Slaap lekker, Je bed”, had je er wat mij betreft niet onder hoeven te zetten.
Of men heeft het al begrepen of het maakt de column voor meerdere uitleg vatbaar en dus “spannender”. 🙂 🙂 🙂

sally · 28 januari 2006 op 18:37

Goh Shit ,ik dacht echt dat dit eentje van een beginnend columnist hier was, toen ik hem in de wachtrij las.
Nóóit van jou verwacht. Aangezien er inderdaad al een paar van dit soort op het verkeerde beenzetters geplaatst zijn.En jij niet zo voor uitgekauwde items bent volgens mij.
Ik had het bij de eerste regel al door.
Maar desalniettemin blijft het grappig voor degeen die erin trapt.
groetjes
Sally 😀

KawaSutra · 28 januari 2006 op 23:36

Slecht geslapen of met het verkeerde been uit bed gestapt? Zo ken ik je niet Shit.
Maar wel leuk.

melady · 29 januari 2006 op 00:57

Een leuke column Shit met een voor mij een onduidelijke uitsmijter.

[quote]”Slaap lekker, Je bed”, [/quote]

Je bent voor mij een schatje Shit.

Kees Schilder · 29 januari 2006 op 08:26

🙂 😀

DirkJan2 · 29 januari 2006 op 13:37

Ik snap de titel niet zo. Lekker ding! Wie noemt z’n bed Lekker ding?
Ik heb mijn bed wel eens lekker ding genoemd, maar dat had voornamelijk te maken met wie er op dat moment in lag.

bert · 29 januari 2006 op 15:42

Shit is natuurlijk het “Lekkere ding”.
De column wordt geschreven door het bed.
Dat is tenminste hoe ik het opvat.
En dan is toch weer grappig om te zien dat het Shitonya opnieuw gelukt is om meerdere mensen in de maling te nemen. 🙂 🙂 🙂

DirkJan2 · 29 januari 2006 op 16:30

Oja, natuurlijk! Shit is het lekkere ding.
Ik snap hm.

(Ben een beetje traag van daag…)

prikkels · 29 januari 2006 op 21:20

Het zal wel door mijn opspelende hormonen komen, maar pas bij de laatste regel had ik hem door. Nou ja door….Maar dat mag hé. Deze dame leeft de komende maanden in een soort winterslaap en een hormonale blauwe of roze wolk.

Vond um wel grappig. Een beetje dan. Lekker scherp hier en daar ook.

Shitonya · 30 januari 2006 op 11:46

mja daar heb je gelijk in Mosje, maar ik had naar mijn weten nog nooit zoiets geprobeerd, dus zodoende… je moet alles in je leven een keer hebben gedaan zeg ik maar altijd. En met een bed was zoiets nog nooit gedaan, dus was het al vrij simpel. Nogal te simpel voor mijn doen, maar dat maakt mij niet zoveel uit. Het ging me meer om iets luchtigs, iets anders dan anders.

Ben blij dat sommige er desondanks nog om kunnen lachen 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder