251 Book Road, Yellow Bananas, London NW2 6NH, UK

Dear Timothy

I’ am worry it’s been such a very long time since I wrote my last letter to you. I’ve been very lazy. I’ve got a new job working as batmen hunter. Batmen from Wuhan. You wouldn’t like this.

Wat mijn beweegredenen zijn om aan een wildvreemde een- met vulpen- handgeschreven brief te beginnen weet ik nog steeds niet. Ik pieker mij suf. Het is de zucht naar ‘Retour zender, adres onbekend’, sprak mijn ego.

‘I decided that I couldn’t refused this job to live, eat and drink and I couldn’t live with Mrs. Terrified because she wasn’t a friend or a member of my family even if she had a batman or a dog’ 

Ik herinner me het adres uit brieven die ik nooit heb ontvangen – dan alleen in mijn dromen- dat het 251 Book Road YellowBananas, London NW2 6NH was.

‘Except that she lived in London and I’d never been with her in London. Yes I’d only been in France to go to Dover and to Stratford upon Avon to visit Shakespeare and to Manchester to visit Aunt Truth, who had the batman virus, except she didn’t have it when I was there’

Mijn brievenbus blijft leeg

Antwerpen/Duiven maart – april 2020


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 9 april 2020 op 10:13

return to sender. Adres unknown Nu such number 22

Geef een reactie

Avatar plaatshouder