Wie kent hem niet: Peter R.de Vries?, de man die de ‘R’ graag voor zichzelf hield want zijn vader was ten tijde van Oetertje’s geboorte aangifte zo zat als een maleier, pardon straalbezopen. Ammbttenaar, ik heb een zoon! Hoe gaat hij heten? Peter Ruft de Vries. Werkelijk,… ‘Ruft’? Jah, hij kwam ruftende eruit en scheet alles maar dan ook alles onder! OK, u zegt het dus… Peter Ruft de Vries. Gefeliciteerd! Dank u wel ambttennaar! Peter R. de Vries, u gaat het beleven wordt beroemd in ons land!

En zo geschiedde. Het ruften uit zijn bek bracht hem veel geld in doosjes, enveloppen en via geheimzinnige overdrachtmomenten in de EBI te Vught.

Nu een eigen tv programma bij RTL 4 en niet op prime time maar klokslag middernacht en vanuit een geheime locatie. Zijn assistent leuteraars als side table malloten zijn: Beau en Hiddema. Hiddema zit dichtbij het AED apparaat en de zuurstoftent. Beau heeft een Kalasnikov op schoot. You never know, ruft Peter het land in tijdens de persconferentie in Luxemburg. ‘ ik heb een eigen programma, eindelijk! Misdaad Inside wordt spraakmakend! Geloof me! De kijkers zien en horen in de 1e uitzending in september 2020: A.v.O.N., die verteld hoe zijn verre voorouders rijk geworden zijn als onderdrukkers van de wing! gewesten en hij zo’n fraaie speed(..) boot kon kopen. Alex Speedboat is nu zijn bijnaam onder vrinden. Ook zit aan tafel een anonieme advocaat die graag zo wilt blijven genoemd maar Royce de Vries is. Precies!, de zoon van. Emiel ‘Tsjakka’ Haphoek Ratelbrand komt vertellen hoe hij aan zijn geld komt en nauw banden ondehoudt met Bassie & Adriaan.

Sponsors van Misdaad Inside zijn: De Belastingdienst, Crystal Meth BV, Blauw Bloed en Reduan T. misdaad service aan huis. Hoofdsponsor is Uitvaart Verzorging onderneming ‘Wij zwijgen als het graf’ ook voor cremeren en container martelen.

De Autoriteit Misdaad Toezicht neemt geen enkele verantwoordelijkheid.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 9 juli 2020 op 11:41

Een kansloos verhaal dit….. echt geen millimeter waarheidsgetrouwe beweringen. Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan. Een regelrecht gotspe is het .. Dan heb je wel lef, zeg.
Namens mijn cliënt
Peter R. de Vries

  Nummer 22 · 10 juli 2020 op 09:07

  Dat mag u schrijven! Peter R. de Vries, waar de ‘ R’ uit het werk (..) woord ruften is afgeleid, dus Peter Ruft de Vries, die zichzelf heeft benoemd tot ridder in de orde van de familias criminualis consignasalaris..jawel en uitgereikt tijdens het congres van misdaad (..) journalisten/ verslaggevers in de grootste zeecontainer in de haven van Amsterdam maar het kan ook Vlissingen, Rotterdam, Hoek v.Holland, Delfzijl of het pittoreske Blokzijl, Urk, Volendam, Marken, Edam, Spakenburg of zelfs Delfshaven zijn geweest. Deo Volente. Deze lijst van mogelijke ontmoetingsplaatsen is nu wel crytografisch getoetst. You never know wie mee droont!, maar dit terzijde.
  Het ruften uit de bek, excusé moi .. de mond heeft het mondspoelwater smokkelen tot een complete industrie m.n. in Brabant laten ontstaan of zoals de Kale (..) voor de rechter sprak ‘ ik weet nergens van af, ons mams werd boos als ik mijn mond niet spoelde maar ging snuiven. Ik bestelde gewoon spoelwater voor mijn riool, dus ben onschuldig net zoals mijn complete woonwagen familie in Brabant!. Ik dwaal af! Kortom, uw client de heer Peter Ruft de Vries zou s moeten !! leren eerst zijn mond te spoelen met kabbelend kontwater, daarna tot 3500 te tellen en dan pas te beginnen met wat hij geleerd heeft van zijn zelfstudie : wartaal!
  Dit is mijn besluit en daarmee moet u het doen!
  De Vechtende Rechter bv
  Carpe Diem e Deo Volente Business Park
  Hilversum

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder