Het avontuur wordt voorlopig uitgesteld.

Ik heb het verkeerde advies gekregen, of ik las het verkeerd op het Internet. Ik dacht echt dat je een rijverbod kon vermijden door te bewijzen dat je werkloos zou raken zonder een rijbewijs. Totaal verkeerd. Automatisch één jaar rijverbod en een boete van 500 pond. Met veel begrip en veel hulp van familie en collega’s heb ik verschillende manieren gevonden om toch op tijd te zijn voor mijn werk, maar dan ook met veel moeite. Ook moet ik hulp krijgen bij het boodschappen doen elk weekend. Voor de rest, kan ik moeilijk ergens heengaan – zelfs de stad in gaan is voor mij een kwelling zonder een auto, dus ik ben min of meer een gevange in mijn kleine flatje, behalve als ik op het werk zit.

Maar ja: ik wist wat ik aan het doen was en heb het dik verdiend.

Het woord opgeven staat niet in mijn woordenboek, dus gewoon even doorgaan. Ik moest de vertrekdatum uitstellen naar 8 maart, omdat ik meer moet sparen nadat ik de boete heb betaald. Dat betekent natuurlijk dat ik nog een winter moet doorbrengen hier, maar zoals ik al zei: eigen schuld, dikke bult.

Ik vind het voor jullie ook een beetje zonde, want wat Mombasa betreft zal er niet veel meer gebeuren de komende maanden. Ik hoop dat jullie genoeg geduld hebben om te wachten op Deel 4. Één ding is zeker: mocht de situatie veranderen, jullie zijn de eersten die het horen, en in februari, als ik de laatste plannen maak, hou ik jullie zeker op de hoogte. Jullie belangstelling en sympathie is voor mij ontzettend belangrijk.

Het avontuur wordt uitgesteld, maar niet afgesteld – ik kan nauwelijks wachten tot maart.

Categorieën: Algemeen

8 reacties

LouisP · 23 september 2010 op 11:07

Mens,
een scenario dat je niet zelf kunt bedenken..of toch wel…..’t maakt het in ieder geval wél erg spannend!

succes!

gr.
L.

Avalanche · 23 september 2010 op 13:14

Jammer voor ons, maar nog veel vervelender voor jou! Sterkte ermee.

Anti · 23 september 2010 op 16:47

Hoe krijg je het allemaal voor elkaar, al die rokende puinhoopjes. Succes!

datmensinkenia · 23 september 2010 op 21:27

Bedankt allen voor de steun. Ik ben een vechter en ik kom altijd sterker terug. What doesn’t kill you makes you stronger.

Ma3anne · 23 september 2010 op 23:17

Joh, wat een toestanden.
Dat je een doordouwer bent, weet ik, dus dat dagboek zal vast een keer komen. Wel sneu dat het voorlopig allemaal niet doorgaat.

Dat wordt veel Trivianten deze winter om de tijd door te komen. 😉

Mien · 24 september 2010 op 10:30

Hee mensinengeland dreams are to come true!
Write them down!
Fiction meets reality!

Sterkte en geduld!

Mien

SIMBA · 24 september 2010 op 10:49

Flinke straf!
Misschien kun je ons in de tussentijd vermaken met andere verhalen 😀 Jouw leven is roerig genoeg denk ik.

datmensinkenia · 28 september 2010 op 20:29

Nog meer thank-yous aan iedereen voor jullie grappig en aardig commentaar. Er komt binnenkort een nieuw stuk, maar niet over mijn leven. Ik ben nu eenmaal iemand met een mening – en dat zal jullie merken!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder