Jij houdt zoveel van mij, van mij krijg je geen genoeg. Mijn ik wordt begeerd door de jouwe zoals alleen jij dat kan. Fantastisch vind ik jou als jij je ogen sluit voor alles en van mij geniet. Passievol ben je wanneer ik je langzaam naar bovenaardse sferen leid. Je laat ontspannen, laat zweven zoals je alleen bij mij kan. Alles glijdt van je af en de werkelijkheid vormt zich om tot onze droomwereld. Gezelligheid is voor ons een must. Intimiteit, alles loslaten, ontspannen. Dat zijn onze momenten. Jij geniet van mij en ik laat jou zo graag genieten, daar ben ik voor gemaakt. Soms krijg je praatjes, soms traantjes, het hoort er allemaal bij. Wat wij samen delen is zo goed, strijd is ons vreemd. Jij neemt mij tot je, zuigt mij leeg en ik vul jou aan. Het mooie is dat alles nog steeds van ons samen is. Wij zijn een mooie combinatie van geven en nemen. Kwaliteit boven kwantiteit, wij.

Naast mijn heerlijke body en geur beschik ik over een fijn karakter. Soms heb je genoeg van mij en ik snap dat. Dit gebeurt als jij je teveel door mij laat beïnvloeden. Die neiging heb je, ondanks dat ik mij niet opdring en niets van je vraag.

Teleurgesteld raak ik wel wanneer je die oppervlakkige, bruisende blondine boven mij verkiest. Haar gezeik doet je altijd weer naar mij terugkeren, ik raak je nooit helemaal kwijt. Het is een tijdelijke afwisseling die jij nodig hebt en die ik jou niet misgun. Tot jij weer die switch maakt koester ik elk moment met jou, want goed is voor mij goed genoeg.

Dit alles klinkt perfect maar ik maak één kanttekening. Onze relatie is een momentopname die geen lang leven beschoren is en dit geeft mij – tegen beter weten in – een rotgevoel. Nadat je me hebt genomen word ik gedumpt. Hard en genadeloos. Meestal op zaterdagmorgen voordat je boodschappen gaat doen.

Ik beland in de glasbak en vind troost bij de gedachte dat je me bij de slijterij opnieuw koopt. Echte liefde roest niet. Echte liefde is niet te koop? Echt wel! Andere fles, zelfde etiket, omdat je van mij houdt. Trouw wacht ik tot je mij weer opent en jezelf openstelt. Niet op zaterdagavond, dan zit je in de kroeg schuimende blondines te nemen tot je ze weer zat bent.

Categorieën: Liefde

Pauline

Talent voor tekst, taal en verhaal

13 reacties

Kees Schilder · 12 maart 2005 op 12:26

Herkenbaar! 😀 😀 Heel erg leuk geschreven.
Prachtig!

Louise · 12 maart 2005 op 12:49

Vanwege de wel zeer bijzondere invalshoek en een laatvallend kwartje van mijn kant, las ik dit stuk twee keer.
Twee keer helemaal anders en twee keer mooi!

Mup · 12 maart 2005 op 13:11

[quote]Meestal op zaterdagmorgen voordat je boodschappen gaat doen. [/quote]

Tot hier was je de ideale partner! Toen pas begon er bij mij glas te rinkelen. Top! Weer de moeite waard om ingesproken te worden,

Groet Mup.

melady · 12 maart 2005 op 13:44

:pint: :pint: :pint:

Je doet je naam geen eer aan WritersBlocq

Helemaal top!

Melady 🙂

KingArthur · 12 maart 2005 op 14:42

En ik maar denken dat ik eindelijk een verslag van een weekendje Parijs zit te lezen. Het zou veboden moeten worden.

Leuk.

Mosje · 12 maart 2005 op 15:21

[quote]Jij neemt mij tot je, zuigt mij leeg en ik vul jou aan.[/quote]Mijn koninkrijk om één uur lang jouw fles te mogen zijn.
:love:

Ma3anne · 12 maart 2005 op 16:27

Mijn oog viel per ongeluk eerst op het woord ‘glasbak’ en toen voelde ik al nattigheid na de eerste regel. Jammer, had me graag op het verkeerde been laten zetten. En nog wat: ik zou er bijna van aan de zuip gaan… zo mooi!

pepe · 12 maart 2005 op 22:35

Geweldige column weer, PROOST!!
Ik zal de fles klaar zetten als je ons ooit eens bezoekt!
Ik kan heel goed wijnschenken:-P

sally · 12 maart 2005 op 23:36

Weer een genot om te lezen.

Krijg er dorst van.

Liefs
Sally

WritersBlocq · 13 maart 2005 op 00:43

[quote]En ik maar denken dat ik eindelijk een verslag van een weekendje Parijs zit te lezen. Het zou veboden moeten worden.[/quote]
King, je houdt je portie tegoed, ik beloof het je!
Ik geniet, weer, van jullie reacties, het zijn weer heerlijke cadeautjes in een weekend vol slecht weer, bedankt! Pauline.

Dees · 13 maart 2005 op 11:02

Om Ramses Shaffy maar eens te quoten:
Drink, leef, drink en drink…

😉

Leuk geschreven.

Li · 13 maart 2005 op 20:18

Verrassend!
Ik trapte er met open ogen in 🙂

Li

WritersBlocq · 14 maart 2005 op 01:17

Die hou ik erin Desa, en Li, ik ga mijn ogen sluiten, wie weet waar ik dromend met dichte ogen in stap?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder