Wat gebeurt er als hij verwacht dat jij en dat jij weet dat het niet mag dat hij denkt dat jij. Geweldig hé al die gevoelens als je nog jong, mooi en elastisch bent. Ik had eigenlijk nooit verwacht dat het nog gecompliceerder kon, als een paar jaar geleden. Maar nu. Werkelijk bij goede tijden kunnen ze er nog wat van leren. Gewoon weg subliem. Ik denk dat ik het gewoon op schrijf en dan ga ik het gewoon opsturen. Ook al ben ik bang dat hij dan denkt dat ik dan bedoel ik hem dan….. nee, eigenlijk niet echt een goed idee.

Wanneer je als jongen homo bent dan is het best moeilijk om gewone jongens vrienden te maken. Ik ben meer het soort homo wat met meisjes sneller contact maakt en met jongens heb ik gewoon minder gemeend behalve dan mijn lichaam, maar ik denk niet dat jongens daar zo in geïnteresseerd zijn. Voor alle duidelijkheid hetero jongens. Maar nu heb ik toch een paar vrienden met wie het erg goed klikt beter als met mijn andere “jongens vrienden die hetero zijn Maar weet je dit voelt oké tot een vorige maandag. Oewwwww.

Telefoon gesprek:

Ik: Hello with John Paul de second speaking is mikelodeon er ook.
Mik: Hihihihi ja hoor ik zal haar ff geven.
Ik: Thanks.
Mik: Alles goed.
Ik: Tja kan beter hé. Hoe was je examen.
Mik: ’t ging goed. Heb er een lekker gevoel over.
Ik: Da’s mooi.
Mik: Heb je Mordegaï nog gezien.
Ik: Ja zondag avond, hoezo en in de kerk maar dat wist je toch al.
Weet je hé, Ik zat in de kerk te wiebelen met mijn been maar ik hield mijn oor vast.
Mordegaï keek zo van owke wat ben je nou aan het doen. Ik zo, Ik ben mijn oor aan het aftrekken dan krijg ik een oorgasme.
Mik: HIHIHIHI, Het is maar goed dat ik er niet bij was anders had heel de kerk het gehoord.
Ik: Heb jij mordegaï nog gezien.
Mik: Jaha ( een beetje zo van ik had denk ik nee moeten zeggen)
Ik: ( op de toon van ik kom er toch wel achter.) OOOOO
Mik: Hij denkt dat ji verliefd op hem bent.
Ik: Fuck. (hoorn op de haak.)
Ik: Hoi Mik met mij.
Mik: Klote hé.
Ik: Wat kan ik er aan doen.
Mik: Niets.
Ik: Eeyz ik moet gaan talk 2 u l8ter.

Hij denkt dat ik verliefd op hem ben.Het is een kei goede vriend van mij. Wat betekent: dat alles nu anders is. Een vriendelijke klap is nu toenadering zoeken. En iets te lang kijken of zijn kleding leuk is, is nu gewoon het vlees keuren.

Ik heb een hoop aan mijn hoofd. Ik kan niet bellen want dan zou ik hem in de kaart spelen. Ik kan niet langs gaan dat doen we nooit op maandag. Een email dan. Neej dat is ook niet goed. Echt geen email dan.

Oké maar hoe pak ik dit aan. Een hoop hilariteit en hij moet denken dat even tijd heb vrij gemaakt en dat ik het druk heb.

Ik ga aan de slag en met een hoop hilariteit en een sireuze ondertoon.
Email verstuurd.
Antwoord.

Mordegaï: HIHIHI Mik begreep het verkeerd ga voor die ander.

Nu dat alles weer bij het oude is voelt het lekker oké. Tip voor alle homo Jongens. Ga vriendschap aan met lelijke jongens dan krijg je dit soort situaties niet.

Categorieën: Liefde

12 reacties

Troy · 31 mei 2005 op 12:57

Ik moest de eerste zin drie keer lezen, en een aantal andere zinnen ook. Hier en daar ben je wat woordjes vergeten, en er zitten wat fouten in je stukje. Anyway, genoeg gezegd. Op naar de inhoud: moeilijke situatie, maar ik denk dat dit net zo goed de hetero mens kan overkomen. En hoezo ben je een nieuwe columnx-er? je hebt al aardig wat collumns geschreven..

champagne · 31 mei 2005 op 13:46

Ik vind het erg lastig lezen.. 🙁 Ik denk vanwege de zinsopbouw en wat chaotische stijl.
Jammer, want het thema vind ik wel weer leuk.
Volgende keer beter?

Shitonya · 31 mei 2005 op 14:03

Rijp voor de papierversnipperaar

Wright · 31 mei 2005 op 14:23

[quote]Rijp voor de papierversnipperaar[/quote]

Beter leesbaar, Shitonya? 😮

Het thema is leuk gekozen maar als je zinnen drie keer moet lezen, en moet gaan gissen naar de bedoeling is de lol er gauw af.
Misschien helpt het als je de column een keer hardop voorleest voor je hem instuurt.

KawaSutra · 31 mei 2005 op 14:36

Inderdaad een leuk gekozen thema. Uitvoering is minder. Je kunt je het beste proberen te verplaatsen in een willekeurige lezer, vervolgens je eigen tekst herlezen. Dan haal je er misschien ook nog enkele verschrijvingen uit. Als een zin niet goed loopt kunnen extra leestekens al wonderen doen.
Je schrijfstijl is niet slecht maar pas op voor het gebruik van chat-taal; dat is funest voor een leesbaar verhaal en voor je Nederlands. In een letterlijke dialoog zou het moeten kunnen maar het moet wel te begrijpen zijn natuurlijk. 🙂

made-by-god-TM · 31 mei 2005 op 15:02

Het word gevaarlijk als je vriend denkt dat het de vriend is. dan word je chaotisch (opzet)

Louise · 31 mei 2005 op 15:13

Voor wie ging ie nou, die Mordegaï? 😉

Mosje · 31 mei 2005 op 16:30

Dit stukje is made by god, en tja, Gods wegen zijn ondoorgrondelijk.
😛

Wright · 31 mei 2005 op 18:51

[quote]Het word gevaarlijk als je vriend denkt dat het de vriend is. dan word je chaotisch (opzet)[/quote]
Dank voor de toelichting m-b-g.
Ben nu helemaal het spoor bijster… 😀

Ma3anne · 31 mei 2005 op 22:21

Wat wil je nou eigenlijk zeggen? 😕

melady · 31 mei 2005 op 23:35

[quote]Weet je hé, Ik zat in de kerk te wiebelen met mijn been maar ik hield mijn oor vast.[/quote]

Trek je gewoon af in de kerk.

Ik hou mijn hart vast bij het lezen van dit soort schrijfsels. Puberaal geneuzel.
Schrijf het in je dagboek en laat het daarbij.

made-by-god-TM · 3 juni 2005 op 13:05

geweldig, maar ik heb al een dag boek en die staat al boorde vol. maar het leuke is. idd het si puberaal maar dat gaat het ook over. Maar ben er blij om. ik ben teminste nog jong en elastisch om op mijn eigen woorden terug te komen.

Mordegaï heeft hem gelezen en die vond het erg oké dus wat wil ik nog meer.

x mij

Geef een reactie

Avatar plaatshouder