Zomaar een droom laten uitkomen terwijl het niet eens je bedoeling was? Dan denk je zo leuk ik ga even mee naar een auditie van mijn vriendin. En voor je het weet sta je zelf in de schijnwerpers. Nou mij overkwam het! Sta je een beetje gezellig te kletsen met je vriendin en zij was aan de beurt om te zingen. En daar sta je dan. Naast een bibberend meisje die zich opeens niet meer zo zeker voelt en met angstige blikken naar die microfoon kijkt. En wat doe je dan? Zelf er heen stappen en laten zien dat het helemaal niet zo eng is. Nou dat ging wel in mijn hoofd om. Dus ik sta daar zo blij een stukje te zingen. Gaan ze opeens klappen. “”Nou .. hebben die wat verkeerd gegeten”” dat was wat ik dacht. Maar ook mijn vriendin stond te klappen. Eigelijk best grappig, want juist zij met zoveel zelfvertrouwen en ik zonder zelfvertrouwen stonden in elkaars schoenen. De rollen waren vandaag omgedraait en ik kon ook eens met een lach terug kijken op de dag. (maar die lach verdween toen ik achteraf te horen kreeg dat ik voor 500 man moest gaan zingen)

Categorieën: Algemeen

4 reacties

Mosje · 18 december 2004 op 19:15

Tja, uh, Eillionora (wat een naam!), ik denk dat je stukje wat aan de korte kant is. Wat je wilt vertellen is wel duidelijk, maar diep het wat verderuit. Vertel er iets meer over. Probeer het zo spannend te maken dat iedereen het wil lezen.
Nu is het meer een paragraaf uit een dagboek.
Succes ermee! (blijven inzenden hoor, maar werk er hard aan)

Mup · 18 december 2004 op 22:57

Lef!

Verder sluit ik me bij de reactie van Mosje aan. (die weet het altijd zo mooi te zeggen)

Groet Mup.

pepe · 19 december 2004 op 20:46

Inderdaad een beetje kort, geen reden om niet meer te schrijven een volgende keer.

Suc6 met schrijven en zingen 😉

Ma3anne · 20 december 2004 op 10:22

Inhoudelijk grappig verhaaltje, maar oninteressant gebracht. Probeer je wat meer in de lezer te verplaatsen. Die heeft meer informatie nodig om mee te kunnen leven.

Ben benieuwd naar je volgende!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder