Vraag mij niet hoe ik op deze site terechtkwam, maar op www.snurkhulp.be las ik: ‘bij iedere snurk daalt het zuurstofgehalte in uw bloed, hersenschade is op termijn onvermijdelijk’. Dat is het dus, vergeetachtigheid! Ik ben een stevige snurker, al tientallen jaren, en als ik de inhoud van de Belgische site lees, dan sta ik aan het begin van een trieste ‘ levensavond’.

Lees maar:

‘Betekent snurken dat je goed slaapt? Helemaal niet! De moderne geneeskunde bewijst dat snurken een heleboel ongemakken, zelfs ziektes veroorzaakt. U stoort niet alleen anderen tijdens hun slaap, snurken schaadt eveneens uw gezondheid! Zuurstoftekort in uw hersenen, hoofdpijn en misselijkheid, hormonale en seksuele storingen, vermindering van Uw geheugen, zelfs hartinfarcten: een kleine greep uit de aandoeningen die door snurken veroorzaakt kunnen worden. Bovendien ademen sommige patiënten langdurig door hun mond, worden sneller verkouden, krijgen een luchtpijpontsteking of erger nog, een longontsteking! Zelfs heeft een Amerikaans onderzoek onlangs uitgewezen dat snurken en dementie sterk met elkaar gerelateerd zijn. Bij iedere snurk daalt het zuurstofgehalte in Uw bloed, hersenschade is op termijn onvermijdelijk.’

Mijn hemel! Ik ben ten dode opgeschreven. Nooit geweten dat snurken ook een vernietigende uitwerking heeft op onderlijfactiviteiten als van de bil gaan. Laat ik nu altijd gedacht hebben dat mijn hangende huig de oorzaak was van snurken, maar blijkt mijn snurken juist de oorzaak te zijn van een hangende……ach laat maar.

Even heb ik gedacht aan een geslaagde Belgenmop, maar de waarheid is te triest voor woorden. Volledig op de angstkast gejaagd, wordt je namelijk een ‘snurkhulp’ aangeboden. Dat is een anti-snurk-apparaatje, uitgerust met een CMOS-chip, die fysiotherapeutische impulsen geeft aan de driehoekszenuw van het neustussenschot. Een wordt een scala van goede eigenschappen en keurmerken genoemd. Besloten wordt met de aanbeveling : De patiënt mag zich niet te sterk “instoppen”.

Bekijk het maar eens op de site. Ik ben direct van het snurken genezen. Niet door de snurkhulp, maar acuut en alleen door het denken aan dat kleine stukje ongemak in de neus, waar je maar liefst € 55,50 voor mag neertellen. Inmiddels spring ik weer vrolijk van de linnenkast en vergeet niets meer; dankzij de (hap)snurkersite van onze Belgische vrienden.

Wil je mij nader consulteren, dan kan dat voor € 55,50 per bezoek met een equivalent-advies: twee pinken in je neus. De chip zit in je bovenkamer.
Gebruik die vooral chip vóór aanschaf van de snurkhulp.

Categorieën: Algemeen

9 reacties

lagarto · 10 juli 2007 op 13:16

Ik ben vergeten of ik snurk en…Uhh…waar had ik het ook alweer over.
Groeten Lag…uhh?

arta · 10 juli 2007 op 18:30

😆 [quote]Vraag mij niet hoe ik op deze site terechtkwam: http://www.snurkhulp.be[/quote%5D
Misschien hierdoor:
[quote]Ik ben een stevige snurker[/quote]
Leuke column, wel jammer van die paar slordigheidsfoutjes!
🙂

Prlwytskovsky · 10 juli 2007 op 18:42

Mijn ex heeft zich een nieuwe vent uitgezocht die niet snurkt en ik kan je zeggen dat haar “move” mij een hele hoop geld uit heeft gespaard.
Dus snurken is dus ook een spaarvorm. 😆

schoevers · 10 juli 2007 op 18:49

Wij snurken allebei!
Kan je nagaan hoeveel geld hier overblijft!

schoevers · 10 juli 2007 op 18:52

Je hebt gelijk. Kan ik niet uitstaan, maar het is nu eenmaal een zwakke plek van deze snurker.

Li · 10 juli 2007 op 19:02

[quote]maar blijkt mijn snurken juist de oorzaak te zijn van een hangende……ach laat maar.[/quote]

Laat me raden: onderkin, spits, oorlel, borsten? 😀

Ik knijp meneer Li altijd in zijn …. ach laat maar. Dan is het snurken over. Voor even dan.
Leuke column!

Li

lisa-marie · 11 juli 2007 op 03:24

Nu weet ik waar mijn vergeetachtigheid vandaan komt.
Leuke column. 🙂

KawaSutra · 11 juli 2007 op 13:56

Liever snurken dan dat je huig in opstand komt en grotere proporties aan gaat nemen. 😀

Thundercat · 24 juli 2007 op 09:15

Goh… heb je misschien niet een goede tip voor snurkende honden? Of geldt eea alleen voor de mens?

Leuke tekst by the way!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder