Oh! Wat ben je zacht

Als ik je zie, zie ik niet meteen hoe bijzonder je bent. Ik kijk naar je, maar er gebeurt niets. Pas als ik je per ongeluk aanraak, golven er sensaties door mijn lichaam. Ik voel iets wat ik nog nooit gevoeld heb. Ik ril van sensueel genoegen. Zo zacht, zo zacht ben je. Zoveel zachts heb ik nog nooit aangeraakt. Zoveel zachts heb ik nooit gevoeld.

Voorzichtig voel ik opnieuw. Ja, dit is een zachtheid die ik amper aanraken durf. Dit is zachter dan zacht, er zijn geen woorden voor.

Ik wist niets van dit zachte bestaan.

Met één vinger streel ik traag langs je arm, trager dan traag. Ik ril en huiver van genoegen. Mijn adem stokt mij in de keel. Dit is het ultieme gevoel waar ik mijn hele leven al naar op zoek ben; op gewacht heb.

Weer strelen mijn vingers uiterst behoedzaam langs je zachtheid. Heel onopvallend geniet ik. Weer schieten kleine rillingen van genot langs mijn ruggengraat en doen mijn maag op een prettige manier krimpen. Yes! Ik pak je nu zelfverzekerder, maar teder vast. Ik weet het zeker: jij bent de enige die ik hebben wil. Jij! Ja jij! Je bent van mij. Jij bent voor mij gemaakt.

Voorzichtig vlei ik je over mijn arm en beef bijna als je zachtheid langs mijn armen strijkt. Voorzichtig, heel voorzichtig, terwijl de rillingen tussen mijn schouderbladen jojo spelen, pak ik je bij je schouders. Heel langzaam, tergend langzaam steek ik een arm in je. Mijn huid rimpelt van plezier. Nu de andere arm nog. Zijdezacht aai je over mijn huid en koestert haar. Jouw zachtheid om mij. Omhels mij en je bent van mij en ik van jou. Ik ontspan. Ik geniet en sluit mijn ogen. Ik draag je. Voor het eerst. Ik in mijn nieuwste badjas.

Categorieën: Liefde

5 reacties

arta · 18 juni 2008 op 16:43

Nou, jij hebt geen partner meer nodig. Badjas aan en genieten maar.:-D

10-15 keer zacht in een column ging mij eerlijk gezegd wat vervelen, maarre….veel plezier met jouw badjas!
(welk merk is het, dan ga ik ook eens voelen:-D)

lizardking · 18 juni 2008 op 17:05

volgens mij ben jij een heel zachtaardig persoon…

pally · 18 juni 2008 op 17:47

Inderdaad wat ‘overzacht’, Adraantje, maar verder wel leuk aangepakt.

Tip: Lees je column een paar keer aandachtig door op herhalingswoorden voor je hem instuurt. Als je aan het schrijven bent heb je er vaak geen erg in.
Veel plezier met je badjas!

groet van Pally

lisa-marie · 18 juni 2008 op 19:02

Tijden het lezen vroeg ik mij al af wat het was.
Van een tas tot nieuwe pantoffels , bij de arm had ik het pas door.
Leuk geschreven. 😀

adriaantje · 18 juni 2008 op 22:47

Bedankt voor jullie reacties!
Kan het zijn door zo vaak het woord zacht te gebruiken dat je dan pas begrijpt hoe zacht iets kan zijn? Maar misschien hebben jullie gewoon gelijk hoor en is het iets teveel van het goede!
De badjas is trouwens te koop bij V&D, valt onder de serie Essentials. Misschien dat je dan begrijpt waarom ik zo vaak zacht gebruik??
En inderdaad, ik ben een zeer zachtaardig persoon… dat is nog eens goed aangevoeld! :lach:

Geef een reactie

Avatar plaatshouder