Net thuis gekomen. Kruip achter m’n computer met mijn blikje Red Bull en een zak Bolognese chips. Zin om te bloggen, alleen geen idee waarover. Het feit dat ik zin heb om te bloggen is tot nu toe onverklaarbaar. Ik heb vandaag een lange school dag achter de rug. Ik werd om 10 uur wakker, ging om 11 uur naar school om vervolgens van 10 voor half 12 tot 5 over 3 les te hebben. -Me langste dag van de week-. Nu ben ik al zo’n 3 uurtjes uit en heb in de tussentijd buiten gehangen. Ik ging naar een vriend. Ik kwam daar ongeveer om kwart over 4 aan. Daar aangekomen waren er al twee jonko’s opgestoken. Ze waren erg dik, dikker dan normaal. Waarschijnlijk omdat hij ze zelf had gedraait, wat erg lachwekkend is, en normaal ik dat doe. Zo’n 5 seconden na mijn aankomst kreeg ik er al twéé aangeboden. Ik heb er één opgerookt en ben op het houten bankje gaan zitten. Al snel kreeg ik een shotje of twee. Ik voelde ze goed. Ik heb nog zo’n uurtje met hun gehangen en ben toen naar huis gegaan. Ik was rond kwart over 5 thuis, ging naar boven en kroop achter m’n computer met mijn blikje Red Bull en een zak Bolognese chips.

Nu heb ik dus geen idee waar ik over ga schrijven. Laat ik het onderwerp van de dag nog maar eens herhalen: “Heb je Joran van der Sloot gezien, hé?” Het was vanmorgen nog boeiend maar rond een uurtje of 1 wilde ik het er al niet meer over hebben. Vreselijk. Wat heb ik toch met die tijden de hele tijd? Bij ‘Engels’ hadden we het ook al over tijd. Totaal niet boeiend maar hoe hij het bracht was wel komisch. Ik zit overigens nu heerlijke Bob Marley te luisteren. Back to the point; Joran van der Sloot is er ingeluisd! Ik vindt het niet normaal dat Meneer P. R. de Vries zomaar iemand kan gaan filmen, zonder dat hij er idee van heeft, en dat dan gaat uitzenden op televisie. Is dit een inbreuk van privacy van het hoogste niveau? De Meneer de Vries strijkt nu alle eer en mag zelfs naar de grote Oprah Winfrey show. Ongeloofelijk. De echte hoofdrolspeler is Joran zelf! Hij zou hier de Oscar moeten krijgen voor het zo geweldig acteren!

Genoeg over Meneer de Vries en Meneer van der Sloot. Ik ga naar de wc.

Categorieën: Maatschappij

7 reacties

adriaantje · 8 februari 2008 op 11:08

Volgens mij hoort dit meer op een weblog thuis. Wat je met dit verhaal wilt weet ik niet. Is de clou dat Joran de hoofdrolspeler is, dan zou je na de zin daarna, de column af moeten sluiten. Der laatste regels zijn overbodig naar mijn idee. Dat je naar de wc gaat interesseert mij niet.
Buiten dat vind ik het taalgebruik erg slordig en dat is jammer.
Volgende keer beter!

arta · 8 februari 2008 op 11:14

:toeter: Volgende keer ff je jonko’s en shotjes uit laten werken voor je wat instuurt. Dit gaat werkelijk nergens over…

pally · 8 februari 2008 op 12:49

Ik zou zeggen, als je geen onderwerp weet, laat het dan ook maar effe zitten. :hammer:

Isabeau · 8 februari 2008 op 13:14

Dit zou nog geeneens op mijn weblog mógen. Wat een spelfouten! En dan telkens de tijd aangeven…Het is gewoon saai. :slapen:
Zo, nu ga ik ook naar de wc.

Troy · 8 februari 2008 op 19:11

Dit schrijfsel valt inderdaad niet echt een column te noemen. Ik raad je aan je eens te verdiepen in hoe een column in elkaar steekt en waar nu precies het onderscheid ligt tussen een column en weblog (lees: dagboek) materiaal. Ik geloof dat daar hier op deze site ook nog het een en ander over te lezen staat. Veel succes.

@Collega cx-ers: Ps…We hebben hier te maken met een debutant! Jullie mogen wel iets vriendelijker zijn vind ik 😉 Opbouwende kritiek graag.

Mosje · 8 februari 2008 op 19:27

Vergeet je niet door te trekken?

Het verschil tussen een blog en een column of verhaaltje is niet eens zo erg groot. Hele duidelijke grenslijnen zijn er niet eens.
Dus kijk er maar eens goed naar.

Groetjes
Mosje

SIMBA · 8 februari 2008 op 19:48

[quote]@Collega cx-ers: Ps…We hebben hier te maken met een debutant! Jullie mogen wel iets vriendelijker zijn vind ik Opbouwende kritiek graag.[/quote]
Okee, komt ie:
Al die cijfers lezen niet lekker.
Me langste dag… me=spreektaal we schrijven m’n.
Verder gaat het helemaal nergens over en ik snap dat je Joran een held vind; soort zoekt soort.

Maar laat je vooral niet ontmoedigen, nuchter schrijf je misschien een stuk beter.
Welkom op CX!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder