Harry Potter is de reden van mijn echtscheiding geweest. Mijn ex-man kocht namelijk een dag voor de zomervakantie een compleet ingerichte stacaravan op een camping in de buurt. Het zal je goed doen. Lekker ontspannen en ik kom iedere avond. De kinderen waren door het dolle heen, maakten snel vriendjes maar de caravan kreeg al snel een soort van hotelfunctie. Hij was moe als hij thuis kwam, wilde wat te eten en viel daarna in slaap. Mam, mogen we bij Sjoerd BBQ-en, we mogen van zijn moeder ook blijven slapen. Jullie allemaal? Ja, please, please. Even met papa overleggen. Is die er dan?

En daar waren ineens de Harry’s. Normaliter niet mijn genre, maar ik kwam ze tegen in een onderkastje. 

Categorieën: #Weekopdracht

Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

8 reacties

Dorine · 17 juli 2019 op 18:36

Inzicht heeft soms een wonderlijke aanleiding!

  Nummer 22 · 18 juli 2019 op 09:03

  Nou de jaarlijkse BBQ laat Mien niet aan zich voorbijgaan. Dat vreten van Potters kwam op de televisie als Heel Holland Vreet Potters. Hans Kazan, Hans Klok niet te verwarren met Harry Potter uit Heerjansdam, toverden zo 2 luchtkastelen tevoorschijn. Op de camping werd het pas stil toen Merlijn verscheen. ‘well folks let’s have a party’. Merlijn liet zijn lange witte haren het licht geven waar alle campinggasten verlangend naar uitkeken. Eindelijk licht!

  Suus · 19 juli 2019 op 21:33

  Vrouwenlogica Dorine.

   Nummer 22 · 20 juli 2019 op 09:36

   Hohoho mannen absurdisme ook. Maar het AV heeft nu 4 leden: Nummer 22, Van Hellekom, Suus en Mien. En Mien is zonder toestemming gewoon aanvaard.

Mien · 18 juli 2019 op 07:19

Een beetje warrig stukje. Maar dat is Harry ook soms. Ik snap wel de strekking. Heb ze trouwens stevig gevreten de Potters. Minstens twee keer. De films vond ik helemaal top.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder