Beste dames en heren van Blokker.

Nadat ik vorige week in een staat van razernij door de sterke arm uit uw filiaal aan de Boterbloemstaat werd verwijderd vanwege het oneigenlijk gebruik van uw serviesgoed,heb ik mena een nachtje logeren op staatskosten nog eens over het probleem van uw Sinterklaasboot gebogen.
Wat een onbegrijpelijke minachting voor klant en kind spreekt er uit uw hele actie rond de Pietenpunten. Dat de gratis figuurtjes verdacht flexibel zijn en voorzien van wel erg spetterende kleurtjes is tot daaraan toe. En ook het feit dat de beloofde boot een bouwplaat van de allerschaperigste kwaliteit papier blijkt te zijn, waarbij de fletse gebruiksaanwijzing de achterkant siert, en dus totaal onbruikbaar is, soit..
Daar heb ik met de chef van het onderhavige filiaal al een hartig woordje over gewisseld. Het hieruit voortvloeiende straatverbod neem ik als goed burger in acht en ik veronderstelde dan ook dat de kwestie hiermee was afgedaan. Mijn bloeddruk daalde en de blijde verwachting rond de ophanden zijnde verjaardag van de Goedheiligman streek weer neer over ons huisgezin.

De bouwplaat bleef in de krantenmand liggen wachtend op het moment dat ik me bij het recycling eiland zou vervoegen.
Toen kwam mijn oudste zoon op bezoek en liet zijn oog op uw áardigheidje vallen.
Goh een bouwplaat..en hij toog onmiddellijk aan het werk.
Let wel, we hebben het hier over de King van de bouwplaten, de man die op 4 jarige leeftijd Legodozen voor 12 jaar en ouder in recordtijd in elkaar wist te frutselen, die bouwpakketten vrat van de meest gecompliceerde onderzeebootjagers en hele engelse luchtvaartdivisies aan elkaar lijmde. Die tijdens logeerpartijtjes familieleden tot wanhoop dreef omdat ie zich voor dag en dauw al meldde met de mededeling ‘klaar’, terwijl men s’avonds de luxe doos van de Ferrari op tafel had klaargelegd in de hoop een uurtje uit te kunnen slapen.

Deze inmiddels volwassen man, zat na een uur met tranen in zijn ogen boven uw prutsbouwplaat gebogen met de mededeling dat het hem niet lukte een eenvoudige Sinterklaasboot te construeren omdat elk omgebogen flapje uit het daartoe bestemde gaatje schoot, zodra er een volgend element aan het vaartuig werd toegevoegd, waarna hij met zijn blote vuisten en uit pure frustratie de zaak vermorzelde.
Kinderen kunnen hier niks mee, schanddalig, boerenbedrog, was zijn commentaar.
De bijgevoegde foto’s spreken boekdelen.

Ik stel dan ook voor dat u via een advertentie in de landelijke dagbladen excuses maakt, vergezeld van het aanbod resterende onderdelen terug te nemen in ruil voor een kadoo naar keuze uit uw winkels.

Met vriendelijke groet,

Trawant

Categorieën: Algemeen

13 reacties

KingArthur · 28 november 2008 op 14:42

In dit geval had ik toch ook graag de foto’s gezien! Ik heb ff krom gelegen 😀

arta · 28 november 2008 op 16:01

Erg leuk!
😀

trawant · 28 november 2008 op 16:22

Ik heb de foto’s, maar het lukt me niet ze op deze site te zetten..jammer was wel zo leuk geweest..

SIMBA · 28 november 2008 op 16:56

Leuk, maar jammer van de slordigheidjes.

WritersBlocq · 28 november 2008 op 20:08

[quote]mena [/quote]

is dat verleden tijd van wil je menu?

lisa-marie · 28 november 2008 op 22:58

😆 😆
de foto’s had ik ook graag gezien.
Ik vind hem leuk!

Neuskleuter · 28 november 2008 op 23:26

Eigenlijk is alles al gezegd, maar ook ik wil nog even mijn steentje bijdragen door te zeggen dat ik er erg om heb gelachen!

Je hebt echt een goed gevoel voor spanningsopbouw. Eigenlijk zelfs een beetje zoals bij The Nanny: je ziet de hints, je voelt het komen en tóch lach je er steeds weer bij. Ook als dit voor de derde keer herhaald zou worden. En de spellingscontrole kan de slordigheidsfoutjes wel filteren.

Neus wil meer Trawant! 😉

KawaSutra · 29 november 2008 op 01:41

Als ik het goed begrijp voel je je een beetje in de boot genomen. :hammer:

Mup · 29 november 2008 op 17:48

:hammer: Hoop niet dat het lukt, voor hetzelfde geld ga je met een kado naar keuze uit een van de winkels ook het schip in

Groet Mup

Ma3anne · 30 november 2008 op 10:41

Foto’s! Foto’s![img]http://www.xs4all.nl/~ernstmul/images/msnbonus/boat.gif[/img]

Dees · 30 november 2008 op 11:24

😆 geweldig. Ik zou hem opsturen naar de Pers (die gratis krant die lezerscolumns publiceert). Typisch Blokker!

schoevers · 30 november 2008 op 12:41

Niet origineel, maar ik sluit mij aan bij de voorgaande reacties. Komisch verhaal, dat mij erg doet terugdenken aan de bouwplaten die ik vroeger vergeefs in elkaar probeerde te zetten. Het heeft mij door een vroegtijdige uitschakeling weggehouden van een technisch beroep. Gebruiksaanwijzingen schrijven, dat zou misschien nog lukken. Mijn laatste poging was een kartonnen draaimolen bij het ‘snoepje van de week’van de Gruyter. Die zaak bestaat niet meer. Er is dus hoop wat Blokker betreft. Sterkte en blijf plakken!

trawant · 30 november 2008 op 14:10

Dank voor jullie reacties. Zoals je zult begrijpen heb ik er een ‘principe zaak’van gemaakt en Blokker gemailed..
Dit kreeg ik terug..
Wat nou plakband en nietjes..
Ze zijn nog niet van me af.. 😉

Geachte meneer Trawant,

Wij begrijpen uit uw e-mail van 24 november dat u problemen heeft ondervonden met de bouwplaat van onze stoomboot. De klacht is inmiddels bij ons bekend en wij willen u dan ook graag adviseren om de verbindingspunten met plakband en/of nietjes te verstevigen. Mocht u nogmaals in het bezit komen van nog een bouwplaat dan kunt u de handleiding die op de achterkant van de plaat staat ook vinden op onze website http://www.blokker.nl.

Onze excuses voor het ongemak.

Vertrouwende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Blokker klantenservice.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder