Wat zijn wij geterroriseerd in 2006: Door Roef en Marian, door ijsklontjes-gooiers, door mensen die Lingo van de buis wilden halen, door mensen die géén pedopartij wilden. En door de Staatsloterij, zo is het!! Hartverscheurend was het om de gedupeerde dame te zien op TV. Ze deed niet mee en won niets, terwijl haar hele straat miljoenen won. Ik herken het helemaal. Afgelopen zomer deed ik bijvoorbeeld niet mee aan die WK-poultjes , de uitslagen had ik allemaal goed geraden, maar ik won dus mooi niks!!!! Ik vind het ook belachelijk dat dat leuke meisje die mijn telefoonnummer niet heeft, mij nooit eens belt!!! Ik ga door een hel, ik ben zwaar getraumatiseerd, dat mag u best weten.

Ik heb mijn geloof in de mensheid opgezegd. Fatsoen, dat was er niet in 2006. Dat was ook mooi te zien een dag voor kerst. Gestresste mensen die weer eens agressief werden in de lange rijen bij de kassa. De kilo’s kerstboodschappen vlogen over de lopende band en dan zag ik zo’n meisje van 16 achter de kassa, af en toe naar haar polsen grijpen, omdat ze die ladingen boodschappen niet meer aan kan. Het is toch ook zielig, zo’n meisje hoort toch niet achter de kassa. Die hoort lekker op straat, lekker neuken voor een McChicken of tongen voor een breezer.

Dat is dan weer niets voor onze lieve Samir A. Hij leek zo stoer, maar Samir is niet echt een stoere terrorist, niet echt een doorzetter. Eerst is ‘ie een aanslag aan het voorbereiden waar hij verder dan weer niks mee doet. En nu was ie weer aan het hongerstaken en dan staakt ie ineens het hongerstaken. Vreemd eigenlijk; als je hongerstaakt betekent dat toch JUIST dat je eet? Moet het geen eetstaking zijn? Maar goed. Hij staakte met eten, omdat er vrouwen op zijn afdeling zaten en dat bezorgde hem stress. Hmmm, 8 jaar cel maakt hem niet uit, maar vrouwen bezorgen hem stress.

Hmmmjaaaa….kan me er wel iets bij voorstellen. ADO-Keeper Postma ook waarschijnlijk. Zou hij lekker het nieuwe jaar in geknald zijn door een vrouw of misschien deed iemand wel een sterretje in zijn sterretje. Ik wil het NIET weten. Ik kijk het wel op internet. Dan surf ik meteen nog even door naar de kut-foto’s van Britney. Afgelopen week las ik opeens dat het uit is tussen Britney en Paris Hilton, dus dan verspreid er vast wel één een gewraakte sex-tape…ik ben klaar voor 2007!!


3 reacties

Bitchy · 6 januari 2007 op 14:06

Ik ben er ook klaar voor. De zin en onzin zal ons wel weer om de oren gegooid worden.

Lekkere column!!

Prlwytskovsky · 6 januari 2007 op 18:59

Mooi, dan weet ik dat ook weer van Britney en Paris.
Zet ik alvast de glaasies klaar. Wanneer komt die tape?
Leuke column.

KingArthur · 8 januari 2007 op 13:30

Best leuk geschreven. Het stuk had wat mij betreft alleen eerder geplaatst mogen worden om een actualiteit te zijn. Wat een vluchtige samenleving is dit toch he.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder