Druppels op mijn hoofd. Onder de douche nemen mijn gedachten de vrije loop. Ze gaan terug naar de afgelopen week, maand, het verleden. En ze lopen zoals ze willen. Ook langs minder prettige ervaringen. Die keer dat ik heel hard iets riep en er heel hard naast zat: “Ja, ja, jahaa.” Dat afscheid bij mijn baan als Mexicaanse ober, wat toen helemaal uit de hand liep: “Fuck… fuck it!” Zo sta ik van het een op het andere moment ineens hardop te mompelen en te vloeken. Alsof de barriere tussen mijn hoofd en mond weg is. Wanneer de gedachtes echt pijn doen, vloek ik niet alleen. Ik krijg dan ook de neiging het schaamhaar in het afvoerputje op te eten. Op mijn knieen. Met mijn vingers het plukje verzamelen wat tussen de gaatjes zit. Het in de ogen kijken. En dan: mondje open. Mijn god. Harde haren langs mijn huig. Hoesten om dat ze de binnenkant van mijn slokdarm kriebelen. Slikken, kokhalzen en weer slikken.

Gruwelend heb ik dan meestal al de kraan dicht gedraaid en een handdoek gepakt. Soms ook niet. Op die schaarse momenten moet ik datgene eten, wat onder het putje zit. Ik weet dat namelijk. Schaamhaar met slijm. En het zit altijd in mijn neus en het is altijd weer lastig om het eruit te krijgen. Ik kan trekken wat ik wil, maar het is alsof de gladde slierten zijn verankerd in mijn hersenen.

Ik ben ook een sukkel. Want voordat ik de troep goed en wel uit mijn neus heb, slik ik de sliert al door. Hierdoor ontstaat een permant schaamsnoer tussen hersenen en maag. Via mijn huig welteverstaan. De enige oplossing voor deze situatie is hem er met de vingers weer uit te trekken. Allemaal reuze lastig, want natuurlijk zijn de haren DAN ineens wel breekbaar. Bovendien bijt ik nagels, dus echt ‘grip’ heb ik ook niet.

Zo kronkel ik op de vloer. Afwisselend vechtend tegen de kots, aangezien de vingers diep in mijn mondholte zitten, en het gladde gevoel van bewegend haar in mijn lijf. Nee, douchen: niet echt een activiteit waar ik naar uit kijk. Maar uiteraard niets vergeleken bij het naar de wc gaan.

Categorieën: Algemeen

16 reacties

Neuskleuter · 25 april 2008 op 12:06

😆
Oh nee!!! Ik wil net gaan lunchen.. Maar daar wacht ik toch maar even mee. Hoe kóm je erop! 😀 (En hoe kom ik er nou weer vanaf?)

Arme, arme Teunis. Spuug je dan ook al haarballen op, zoals katten dat kunnen? Die eten ook wel eens gras, om te zorgen dat alles er weer wat makkelijker uit komt. Misschien is dat ook een idee voor je.

Prachtig gedetailleerd beschreven :hammer:

Dees · 25 april 2008 op 12:24

zelfhaat in 23 delen, of een schaamsnoer van 23 meter, ik hoop dat je deel 2 redt.. 😉

Fem · 25 april 2008 op 12:35

wat een heerlijk ranzige fantasie :hammer:

…als deel twee over het toiletbezoek gaat sla ik wel even over als het mag….

arta · 25 april 2008 op 14:25

😆
Ik lig hier helemaal blauw!
Misschien volgende keer mes en vork meenemen onder de douche??:-D

pally · 25 april 2008 op 14:53

Getverdemme, Teunis, wat een ranzigheid 😀 😀
Maar wel lekker geshreven.Jouw avatars zijn ook altijd van die gore kereltjes. Zoek je contrast?
Ik heb je namelijk echt gezien.
Ik weet nog niet of ik de volgende 22 allemaal uitlees. Misschien spaar ik ze op, voor een dagje dat ik toch al maagklachten heb….

groet van Pally

SIMBA · 25 april 2008 op 15:07

Goooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrr!!

WritersBlocq · 25 april 2008 op 20:14

Leest lekker smerig weg 😀 😀

Troy · 25 april 2008 op 21:02

Onder de douche doe ik meestal hele andere dingen, maar de masochist moet ook wat. Een originele column, dat wel, maar het doet niet zo heel veel met me. Misschien sluit ik me er voor af. Maar goed ook. 🙂

Anne · 25 april 2008 op 21:30

Bijzonder consequent smerig, dat zeker. Het wordt bijna een geel, groen, grauwblond schilderij. Ik zou het niet ophangen trouwens 😀

Mosje · 25 april 2008 op 23:18

Je laat het toch wel zeker uit je kop om een volgend deel te schrijven?
😀

Teunis · 26 april 2008 op 00:50

Haha, het sitebeheer werd ook al nerveus van de kop. Het is een grapje. Het had 1 van 22 moeten zijn 😉

Groeten Teunis

SIMBA · 26 april 2008 op 08:11

Ik zou zeggen….kom op met die volgende delen, en wel snel. (sim is vertrekt namelijk toch op vakantie) 😀

lisa-marie · 26 april 2008 op 18:46

😆
Als deel twee maar geen wc-gang is :hammer:

Mup · 26 april 2008 op 22:39

Ik zie het smerge helemaal niet, vind het juist heel he*rk*nb**r 😎

( Nog even de puntjes op de i zetten, bij barrière en knieën )

Groet Mup.

De_PessiMist · 27 april 2008 op 22:21

ik kijk uit naar het wcbezoek 😀

KawaSutra · 27 april 2008 op 23:48

En de complete serie had je naar Trouw gestuurd? 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder