Als meer dan gemiddeld internetgebruiker staat ook www.lsv-lonneker.nl bij mijn favoriete internetsites. Wellicht heeft het toch iets met clubliefde te maken, maar dagelijks surf ik even over de website en doe ik uiteraard het gastenboek even aan. Afgelopen dagen heb ik mij weer verwonderd over de veelal anonieme reacties die hierin worden geplaatst met betrekking tot het indelingsbeleid. Afgelopen weken hebben diverse ouders en kinderen zich met hartkloppingen,zweetaanvallen en allerlei andere kwalen gemeld bij dokter Kerbert. De spanning was om te snijden, want in welk elftal zou mijn oh zo getalenteerde kind terechtkomen. Toezeggingen werden gedaan om begin deze week de indelingen helemaal rond te hebben, maar helaas kon het jeugdbestuur hier niet aan voldoen.

Slapeloze nachten volgden elkaar deze week op, want maandagavond stond er nog geen indeling op de website. Dinsdag dan maar weer even naar Kerbert voor een slaappilletje voor het geval dat er ook die dag niets bekend is. Voor het slapen gaan nog even een blik werpen op de site, maar wederom overheerst de teleurstelling. Gelukkig ligt onze temazepam op het nachtkastje en deze garandeert ons een goede nachtrust. De indeling van de elftallen bij LSV blijkt een “hot issue” te zijn, maar er gebeurt maar niets. Een ware volksopstand in Lonneker en omstreken lijkt onafwendbaar, maar uiteindelijk is er woensdagavond witte rook te zien boven ’t Spölmink. De indelingen zijn bekend en worden gepubliceerd op de website. Het is maar goed dat de server van LSV een vermogen heeft van 500 bezoekers op één en hetzelfde moment, want anders was de opstand alsnog uitgebroken.

LSV was in zijn missie geslaagd om 2 dagen na de afgesproken termijn de indelingen bekend te maken en zoals een reactie in het gastenboek al aangaf: “we zitten ruim 2 maanden voor aanvang competitie, dus waar maken we ons druk om”

De dagen daarop wordt iedereen binnen LSV wederom lastiggevallen. Een voor iedereen geschikte indeling maken blijkt dus toch moeilijker dan gedacht. Ouders van wie taal nog teken wordt vernomen tijdens het seizoen en die LSV louter beschouwen als een buitenschoolse opvang vragen zich af hoe het mogelijk is dat hun zoon of dochter niet is ingedeeld in een selectie-elftal.

Wellicht brengt een pindakaasreclame van een niet nader te noemen merk uitkomst!!

Prince Polley

Categorieën: Sport

11 reacties

Neuskleuter · 30 juni 2011 op 14:07

Welkom hier! Leuke binnenkomer, met het idee: waar je je allemaal wel niet druk om kan maken 😉

Ik denk trouwens dat het om een voetbalvereniging gaat hier, dus ik wil je als tip voor een volgende column meegeven om dit in de introductie al duidelijk te maken. Nu lijkt het geschreven met als doelgroep de vereniging, maar ik ben daar natuurlijk geen lid van 😉 Verder zie ik een paar kleine interpunctiefoutjes, maar dat valt erg mee 🙂

Als je zelf ook een ouder bent, ben ik wel benieuwd hoe jouw kind het heeft gedaan 😀 En ik ben zeker benieuwd naar vervolgverhalen, ik zie al een heel thema ontstaan rondom de ouders aan de zijlijn, ouders als vrijwilligers, etc. Lekker begin dus!

phoebe · 30 juni 2011 op 16:24

Ik hoopte eigenlijk dat ze missende ‘i’ in je titel een geheime verwijzing zou zijn naar het onderwerp van je tekst, maar helaas!

Verder is het een heel leuk stukje, er valt zeker inspiratie te halen uit de ouders van kleine talentjes!

Welkom!

Mien · 30 juni 2011 op 16:50

Leuke binnenkomer. Welkom bij club CX.
Hier hoef je niet bang te zijn voor anonieme reacties want hier gaat iedereen met de billen bloot.

Mien

SIMBA · 30 juni 2011 op 18:07

Een fout in de titel…. 🙁 zo’n afknapper!
Een Prince heeft toch zeker iemand in dienst die teksten nakijkt vóór publicatie?

Meralixe · 30 juni 2011 op 20:41

Welkom, ook vanwege de enige Belg op column x. Ik vind uw debuut niet zo goed. Veel luisteren naar wat anderen zeggen. Het komt wel goed.
Toevallig of niet, ik heb vandaag ook iets ingestuurd met pindakaas. :pint:

pally · 30 juni 2011 op 23:10

Best een aardig stukje, zeker voor je eerste hier. Misschien zou het nog een beetje korter kunnen. En toevallig ben ik gek op pndakaas, dus dat komt goed uit. Trouwens hgelslag vind ik ook lekker 😉
Welkom op CX,

groet van Pally

Mien · 1 juli 2011 op 07:41

Nog korter Plly?

Niet mee eens.

Mien

Mup · 1 juli 2011 op 13:37

[quote]De spanning was om te snijden, want in welk elftal zou mijn oh zo getalenteerde kind terechtkomen. [/quote]

Lekker ironisch, welkom

Groet Mup

arta · 1 juli 2011 op 23:07

Iets zorgvuldiger uitwerken en het leest al een stuk beter!

@ Meralix: Er zijn meer Belgen op CX, hoor! Ons Louiske, Dashuri, Axelle, etc.!

Meralixe · 2 juli 2011 op 10:20

Mijn dank voor deze toelichting. Ik gebruikte deze zin regelmatig als uitnodiging aan eventuele andere Belgen om van zich te laten horen. Door het feit dat ze dat niet deden versterkte mijn mening dat ik de enige was. :pint:

Mien · 3 juli 2011 op 20:10

@Meralixer: Je ziet er in ieder geval wel Belgisch uit met die patat onder je voet. :hammer:

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder