Iedereen mag wat mij betreft zijn of haar uitstekende delen stoppen waarin hij of zij dat zelf wil. Mannetje in mannetje, wijfje in wijfje, mannetje in wijfje of zelfs wijfje in mannetje. Wat me soms bezighoud is de reden waarom iemand kiest om zijn of haar uitstekende delen in iemands lichaamsopeningen te stoppen. Niet zozeer vanwege de openingen of uitstekende delen maar wel vanwege de partnerkeuze. Ik zit met Pop en mijn zoon op het terras en bekijk het voorbij kuierende publiek. Twee potten komen in mijn vizier en ik volg het stel met verbazing. Dat je als vrouw op een andere vrouw valt, kan ik heel goed bevatten. Ik val zelf namelijk op vrouwen en ben ook niet altijd even kieskeurig geweest m.b.t. mijn partnerkeuzes in het verleden. Liet me vaak leiden door primitieve motieven. De wil om je soort in stand te houden kan soms tot vreemde partners leiden.

Die wil om je soort in stand te houden moet ook bij deze twee vrouwen sterk aanwezig zijn. Moeders mooisten zijn het niet. Maar goed, dat ben ik ook niet dus daar zou ik eigenlijk niet over moeten zeuren. Maar toch… één van die twee kuttenlikkers is zó foeilelijk, dat het wel een vent had kunnen zijn. Echt waar. Geen tieten – en dan bedoel ik ook echt geen – een kop om op te schieten en de motoriek van een doorgefokte plattelander, zo’n boer met inteeltverschijnselen. Die zitten in mijn omgeving veel dus ik weet waarover ik praat. Die ander is meer het broekroktype met een gedienstige functie bij een grote bank. Of iets dergelijks.

Het stel loopt opvallend luidruchtig en demonstratief van elkaar te houden en dus is het niet verwonderlijk dat ik hen volg. Ik krijg meteen een beeld van de ene op haar knieën en de andere met zo’n joekel van een voorbinddildo er achter. En dan komt toch weer die vraag; waarom laat zo’n pot zich niet gewoon door een vent neuken? En kom nou niet met dat G-plek-gelul. Kerels weten dat meestal wel te vinden, al was het maar omdat je geen blad kunt openslaan of er staat een artikel over in. Anders kun je het zo’n hork gewoon vertellen. ‘Kijk eens Hannus, stop hier je je vinger erin en dan een beetje naar boven, iets terug, een beetje naar voren, naar rechts en… zovoorts.

Likken kunnen we in de regel ook. Ik heb het zelfs tot hobby verheven. Dus daar zou het ook niet aan kunnen liggen. Zachte handen? Kom op. Waar vind je nog een kerel met eelt op z’n klauwen. In de bouw ja. Maar verder? De meeste kerels hebben zo’n weke handjes dan je er van zou gruwen!
Zacht karakter? Flikker op! De hedendaagse man moet volgens alle media weer op zoek naar zijn oer-zijn. Vrouwen hebben blijkbaar hun neus vol van die zachtaardige meejankende en stofzuigende slappe piemels. Oksellucht is weer wenselijk. Een klets tegen je reet weer een teken van waardering.

Dus wat is dat dan dat twee vrouwen, waarvan er één duidelijk uitziet als een vent, loopt en praat als een echte hork, zich tot elkaar aangetrokken voelen?


13 reacties

Kruikje · 4 juli 2006 op 19:33

Dat noemt men dus liefde..

sally · 4 juli 2006 op 22:04

[quote]Vrouwen hebben blijkbaar hun neus vol van die zachtaardige meejankende en stofzuigende slappe piemels. Oksellucht is weer wenselijk. [/quote]

Misschien heeft ze om die reden gekozen voor een “echte” pot met voorbinddildo? 😀

Li · 4 juli 2006 op 22:35

Een echte onvervalste Vikingeriaanse column!:-D

[quote]Een klets tegen je reet weer een teken van waardering.[/quote]

Of een knots op je kop en daarna aan je haren een grot ingesleept worden voor een grote beurt? 😀

[quote]waarvan er één duidelijk uitziet als een vent[/quote]
Wie weet was het wel een vent met een vrouwelijk uiterlijk. Dat kun je niet weten…Of heb je stiekem gevoeld 😮

Li

Shitonya · 5 juli 2006 op 00:54

Hoe seksistisch…mag ik er even bij zeggen dat dit alles ook voor homo’s geld. De meeste homo’s zijn zo vrouwelijk, dat ik me ook soms afvraag waarom ze niet gewoon een vrouw nemen. Hetero’s zijn nog altijd beter te begrijpen dan homo’s/lesbi’s.
En kom dan niet aanzetten met “dat heet nou liefde” want als dat het enige zou zijn, dan zou iedereen op iedereen kunnen vallen, ongeacht het geslacht. Biseksualiteit komt ook steeds vaker voor. Je ziet, hoort en leest zoveel over ho’s en le’s, dat je uit wanhoop maar bi wordt. Aan het begin waren er ook twee verschillende soorten om zich voort te planten. Als “iets” ook nog lesbi’s en homo’s in de planning had staan, gaf hij de mens nog wel meer gaten om ervoor te zorgen dat homo’s ook zwanger kunnen raken.

Ratel, ratel…leuke column.

KawaSutra · 5 juli 2006 op 01:54

Op elluk potjuh past un deksultjuh, gheh, gheh! 😀

Mosje · 5 juli 2006 op 08:19

Stop jij hem maar wat vaker in een inktpot. Je pen bedoel ik.
😛

Kees Schilder · 5 juli 2006 op 09:19

😀 😀 😀

Chantal · 5 juli 2006 op 23:12

hahahaha top!

Mup · 6 juli 2006 op 05:15

[quote]Dus wat is dat dan dat twee vrouwen, waarvan er één duidelijk uitziet als een vent, loopt en praat als een echte hork, zich tot elkaar aangetrokken voelen?[/quote]

Gewoon, het beste van twee kanten, en je hoeft de weg niet te wijzen, met of zonder dildo 😀

Groet Mup.

Ma3anne · 6 juli 2006 op 08:55

[quote]De hedendaagse man moet volgens alle media weer op zoek naar zijn oer-zijn.[/quote]
Welke media volg jij tegenwoordig? 😛

Lekker bijtanken weer, zo’n Vikingcolumn.
:hammer:

Godspeed · 6 juli 2006 op 23:01

[quote]Likken kunnen we in de regel ook. Ik heb het zelfs tot hobby verheven.[/quote]

Ik dacht dat we het stil zouden houden?!?!?

xxxxx

Godspeed 😀 😀 😀

Prlwytskovsky · 8 juli 2006 op 13:30

[quote]Waar vind je nog een kerel met eelt op z’n klauwen[/quote]
Ik heb eelt op m’n voeten, is dat ook goed?

klapdoos · 8 juli 2006 op 16:32

Ikzelf ben zéér gelukkig getrouwd met een lieve vrouw, zeer vrouwelijk, en niet van het loodgieterstype. Want zo werden de lesbische dames vroeger genoemd. Je houd altijd die types die provocerend de straat opgaan, dat zie je ook bij de homo’s. Mijn vrouw en ik lopen altijd hand in hand, niemand die daar op let….Dus het is je eigen gedrag dat iemand kan irriteren..En buiten dat, de meeste lesbo’s gebruiken geen dildo’s. Het is wat jij zegt, als ze zo nodig moeten, inderdaad neem dan maar een kerel….
Groetjes van leny 😀 🙂

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder